Saint Lawrence Route i Québec

Oplev Québecs charmerende landskaber

Vi elsker Quebec! Og en af de bedste måder at opleve den skønne natur, som det franske territorie har at byde på er ved at køre en tur ad den 78 km. lange køretur, som tager dig fra Baie-Saint-Paul til La Malbain med en lille tur ud til Isle-aux-Coudres øen. St. Lawrence Route tager dig igennem det smukke landskab langs Saint Lawrence floden. Mærk havets friske luft undervejs og hold øje med vandet. Måske er du heldig at se en hval hoppe op til overfladen.

Inspiration

Noget for enhver

Det store udbud af seværdige oplevelser, der ligger langs køreturen ved floden kan virke overvældende. Hvor skal du strække dine ben? Og hvad skal du opleve? Læs med her og få vores anbefalinger til nogle af de bedste oplevelser på en af de smukkeste køreture i Québec og Canada. På denne smukke køretur er der linet op med charmerende landsbyer og postkortskønne bondegårde i bjergrige scenarier på den ene side og St. Lawrence flodens blå glimt på den anden. Giv dig tid til at forkæle dig selv med spændende gallerier, lækre delikatesser, sandstrande smukke vandreture og mikrobryggerier undervejs. Det er en oplagt tur på kør-selv-ferien i det østlige Canada, for her er simpelthen noget for enhver.

Besøg den lille ø undervejs

Ruten starter i Baie-Saint-Paul, hvor du bør tage på et lille ”Gallery hop”, inden turen går videre nordpå. Selvom byen ikke er større end en mindre dansk provinsby, så er der mere end 20 spændende kunstgallerier. I Saint-Joseph-de-la-Rive går turen videre med færge til den lille ø Isle-aux-Coudres, som er kendt for sine gæstfrie lokale og beroligende naturlandskaber. Efter alle disse oplevelser, kan det godt være, at du har fået lidt sved på panden.

Derfor er det heldigt, at du kan tage en dukkert i floden, når du kommer til Saint Irénée, hvor den dejligste sandstrand byder dig velkommen. Tag et par svømmetag og byg din appetit op, så du er klar til at gå i krig med de berømte cheddar-oste på Fromagerie Saint-Fidele i La Malbaie.

Kort

Vis på kort