Rejser til USA

På vej mod flere oplevelser i USA

 

Drømmer du om nationalparker med brede vidder og bjergrige landskaber? Eller er det mere følelsen af vinden i håret, når du kører legendariske ruter som Highway 1 eller Route 66, der tænder dig? Måske er det jagten på storbystemningen i New York, Los Angeles og Chicago. Eller også er det drømmen om livet på en ranch i det vilde vesten, hvor du er tæt på dyrene og naturen. USA har det hele!

Og der er mange forskellige muligheder for, hvordan du kan opleve det. Vi har blandt andet specialiseret os i kør-selv-ferier og rundrejser i USA. Vil du have ferieboligen med på vejen, så kan vi hjælpe dig med fordelagtige løsninger på motorhomes. Eller hvad med at køre ind i nationalparkerne på en motorcykel til et lækkert glampingtelt.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig 
Det store land byder på et nærmest uendeligt hav af oplevelser, og dem er vi specialister i. Vi har kørt på de mange highways på motorcykel, i bil og med motorhome. Vi har glampet og hørt bjørnene uden for teltet om natten i Yosemite Nationalpark, og vi har nydt de luksuriøse omgivelser på de lækre distinguished Inns.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig med at få tilpasset din rejse til USA, så din kør-selv-ferie bliver lige som du ønsker.

Kom til USA-rejsemesse d. 1. marts 2020 - Læs mere og køb billet

Det får du på din USA-tur

  • Flot natur
  • Spændende storbyer
  • Naturskønne highways 
  • Ikoniske seværdigheder og ukendte perler. 

Tag til rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din rejse til USA, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her 

Vi ved, hvordan du kan opleve USA. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde.

Kontakt 

 

Områder

Vis på kort

Hvordan vil du rejse?

Få masser af oplevelser undervejs

Skal vi hjælpe med at skræddersy din rejse?