Rejseforedrag: Livsnyderferie i Europa

gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie for livsnydere i Europa

Dette er foredraget for dig, der ikke blot tager på ferie, for at opleve destinationen, men også tager på ferie for at bo på unikke og autentiske overnatningssteder, der er en oplevelse i sit selv. På de fleste af vores destinationer har vi unikke overnatningssteder, der har en evne til at fange hele essensen og charmen af det område de ligger i. Steder der er smukke, autentiske og utrolig charmerende.

På dette foredrag vil vi på en lille times tid rejse Europa rundt og inspirere til de unikke overnatningssteder og oplevelser vi tilbyder i de forskellige lande. Vi skal besøge gamle borge og slotte i Storbritannien, forbi flotte, gamle træhoteller, midt i den storslåede natur i Norge og mærke stemningen på små, autentiske landsteder i Frankrig. Vi kommer forbi hoteller der holder til i smukke, gamle bindingsværkshuse i Tyskland, opleve agriturismos og gamle vingårde i Italien, der både er en fryd for øjet og smagsløgene, mærke historiens vingesus på de charmerende Pousadas i Portugal og opleve Mallorca som de færreste oplever den på de charmerende, gamle Fincaer, der ligger spredt rundt omkring i den smukke natur.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om vores unikke overnatningssteder i Europa eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen.

Datoer og tilmelding

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
Livsnyderferie i Europa - online rejseforedrag - april 2021
Vinmarker er oplagt at besøge på livsnyderferie

Foredragsholderen er Niels fra Aalborg

Jeg elsker at rejse, og ferieoplevelser med venner og familie er noget af det bedste livet har at byde på. Jeg foretrækker at leje bil, når jer rejser, da det giver den ultimative frihed. Det er som regel på turene i bil, hvor vi gør impulsive stop, at vores bedste ferieoplevelser kommer.