Kør-selv-ferie for livsnydere i Tyskland

Vores historiske hoteller i Tyskland gør kør-selv-ferien til noget ganske særligt

Hvis der er noget tyskerne er gode til, er det forkælelse hvor en afslappet hygge kombineres med udsøgt kvalitet. Vi sørger for at give jer forslag til masser af oplevelser undervejs, og vel fremme efter en lang eller kortere dag på vejen, sørger vi for at der står et historisk hotel af god kvalitet og venter på jer.

Hotellerne ligger spredt ud over hele Tyskland ved vinområder, naturområder, middelalderbyer og storbyer. Fælles for dem alle er, at de gør alt for at bevare hotellets særpræg og sætte deres gæster i fokus.

Nedenfor kan I læse mere om de mange oplevelser Tyskland byder på og finde forslag til spændende kør-selv-ture, mange af dem med overnatning på vores historiske hoteller. Vi kan selvfølgelig hjælpe jer med at tilpasse jeres kør-selv-ferie til den ultimative livsnyderferie i Tyskland - uanset om I kører i egen bil hjemmefra eller i en lejet bil.

Det kan I glæde jer til:

  • Overnatning på historiske hoteller

  • Vinområder

  • Naturområder

  • Middelalderbyer

FDM travel giver garanti for at du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger på afrejser i Europa fra 1/4 2021. Garantien gælder, hvis Udenrigsministeriet 14 dage før og op til din afrejse fraråder rejser til destinationen. FDM travel kontakter dig 14 dage før afrejse, hvis alle ikke-nødvendige rejser til din destination frarådes. Herefter kan du vælge om du vil annullere uden omkostninger eller fastholde dine reservationer uden fri annulleringsret.

Vi er klar til at hjælpe dig med din kør-selv-ferie!

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/4 2021.

Kontakt

Kør-selv-forslag for livsnydere i Tyskland

Inspiration

Vis på kort

Rejseformer

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Vi er altid tæt på dig med 4 butikker
  • Få personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 
  • Vi er kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau 2019

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011