Kør-selv-ferie for livsnydere i Norge

Vores historiske hoteller i Norge gør kør-selv-ferien til noget ganske særligt

Efter en lang dag fyldt med store- og små oplevelser langs de flotteste vejstrækninger gennem Norges natur, er der ikke noget bedre end bevidstheden om, at der venter et dejligt sted at overnatte.

Vores unikke overnatninger i Norge giver jer mulighed for den ekstra forkælelse og luksus i de smukkeste omgivelser. Hotellerne ligger spredt ud over hele Norge ved dramatiske fjorde og floder, i storbyer- og småbyer. Fælles for dem alle er, at de gør alt for at bevare hotellets særpræg og sætte deres gæster i fokus.

Nedenfor kan I læse mere om de mange oplevelser Norge byder på og finde forslag til spændende kør-selv-ture, hvor I bor på vores historiske hoteller. Vi kan selvfølgelig hjælpe jer med at tilpasse jeres kør-selv-ferie til den ultimative livsnyderferie i Norge - uanset om I kører i egen bil hjemmefra eller i en lejet bil.

Det kan I glæde jer til:

 • Flotte vejstrækninger hvor I kører zig-zag op i bjergene, langs fjorde, gennem små kystbyer og forbi vandfald og brusende floder
   
 • Overnatning på historiske hoteller
   
 • Et rigt og spændende dyreliv - hold fx øje med rener og de enorme elge
   
 • Oplev havets kæmper på en hvalsafari fra Lofoten

FDM travel giver garanti for at du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger på afrejser i Europa fra 1/5 2021. Garantien gælder, hvis Udenrigsministeriet 14 dage før og op til din afrejse fraråder rejser til destinationen. FDM travel kontakter dig 14 dage før afrejse, hvis alle ikke-nødvendige rejser til din destination frarådes. Herefter kan du vælge om du vil annullere uden omkostninger eller fastholde dine reservationer uden fri annulleringsret.

Tip! Vær opmærksom på, at der i Norge opkræves vejafgifter, hvilket vi har angivet vejledning om på de forskellige turforslag. Som en tommelfingerregel skal man regne med ca. 100 norske kroner/dag i samlede færge- og vejafgifter. 

Vi er klar til at hjælpe dig med din kør-selv-ferie!

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Kontakt

Kør-selv-forslag for livsnydere i Norge

Inspiration

Vis på kort

Rejseformer

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011