Rejseforedrag: Kør-selv på Færøerne

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie på Færøerne

Drømmer du om at opleve Færøernes rå og store naturoplevelser? Så deltag i vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det færøske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Færøerne eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en lille times tid tager vi dig med til det bedste af Færøerne: Fra små, charmerende lundefugle (bedre kendt som søpapegøjer) til tårnhøje klipper og vandfald der ender i Atlanterhavets dønninger. Færøerne byder på et væld af naturoplevelser, og vi fristes til også at sige et væld af vejrfænomener - Ja på Færøerne kan du faktisk gennemleve alle årstiderne på en dag.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige færøske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie på Færøerne.

Datoer og tilmelding

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
Færøerne - online rejseforedrag - februar 2021
Kom til rejseforedrag og hør om spændende muligheder på Færøerne