Château de Rilly, Rilly-la-Montagne, Champagne

Unikke øjeblikke

Châteaux de Rilly, Rilly-la-Montagne (Champagne, Reims)

Som et tidligere vinhus i slutningen af det 18. århundrede er Château de Rilly nær Reims og i hjertet af vinregionen Champagne et ganske usædvanligt sted hvor en varm velkomst og 'art de vivre' er nøgleordene. Her kan I lade jer fortrylle af charmen og stedets ægthed, magien i den omgivende natur og roen, komforten og værelsernes raffinerede atmosfære.

Slottets restaurant er det ideelle sted for gourmeter. Kokken og hans stab værdsætter friske og sæsonbestemte produkter, tilberedt med forsigtighed så I får en velsmagende oplevelser.

For et ophold fyldt med wellness og afslapning kan du nyde slottets spa med saunaer og massage. Levende kunst, afslapning og ren madoplevelse er en perfekt kombination til et uforglemmeligt ophold i Champagne-Ardenne, landet med vand og skove, prestigefyldte champagnekældre og en uforlignelig kulturel arv.

Fra 750 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Omgivet af bobler

Hotellets restaurant tilbyder de smukkeste rammer samt et moderne, kreativt og dristigt køkken. Kulinarisk kunst og kærlighed til friske råvarer er nøgleord i køkkenet, hvor et team arbejder lidenskabeligt på at overraske med lækre menu tilpasset sæsonen.

Château de Rilly's værelser er både rummelige og særdeles komfortable. Her forenes elegance, klasse og tradition og danner de bedste rammer om afslapning og nydelse. Hvert værelse er indrettet i en unik stil, der får jer til at ønske at vende tilbage. 

Hotellets wellness-område frister med jacuzzi og to saunaer og det er muligt at bestille massage. Området er åbent for gæster hver dag og der ligger badekåbe, hjemmesko og håndklæder på jeres værelse.

Regionen Champagne-Ardenne bugner af historie, kultur og gastronomi og tilbyder mange spændende oplevelser. Vigtigt er naturligvis at opleve champagne-vinene ved at følge i turistruten "Route touristique du Champagne". Gå også en tur rundt i den "rigest avenue i verden" i Epernay, hvor I finder de mest prestigefyldte champagnehuse. Smag et glas champagne på Perching Bar, en champagnebar 6 meter op i træerne.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Alsace og det nordøstlige Frankrig

Oplevelser i Alsace og det nordøstlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud