Byen Nogaro

Armagnac og motorsport

Nogaro er en charmerende by i det sydvestlige Frankrig i regionen Occitanie. Byen ligger i departementet Gers og er kendt for sin produktion af Armagnac-druebrændevin, de smukke omgivelser, masser af historiske bygninger og sin lokale motorbane. Nogaro har en charmerende gammel bydel med brostensbelagte gader og historiske bygninger, bl.a. den imponerende gotisk kirke, Église Saint-Nicolas, der stammer fra det 14. århundrede. Kirken har en smuk arkitektur og er det vigtigste kulturelle islæt i byen.

Når du kommer til Nogaro og Gers-regionen, så er det værd at gå efter de kulinariske oplevelser, ikke mindst lokale retter som foie gras, confit de canard (andekonfit) og naturligvis skal du smage den kendte druebrændevin Armagnac, som produceres i hele området mellem Bordeaux og Pyrenæerne.

Er du til motorsport, så har du måske hørt om den lokale racerbane, Circuit Paul Armagnac, som blev bygget tilbage i 60'erne. Gennem tiden har banen været vært for mange motorsportsbegivenheder og events - og nu også mål for en etape i Tour de France i 2023.

Nogaro ligger 135 km vest for Toulouse og 155 km sydøst for Bordeaux.

Kort

Vis på kort