Byen Calvi

Super populær og med god grund

Rejser du til Calvi i det nord/nordvestlige Korsika, bliver du mødt med liv og glade dage - specielt omkring lystbådehavnen, der ligger for foden af Citadellet. Sejlende fra hele verden finder vej til Calvi og de sætter deres præg på dagliglivet i højsæsonen. Citadellet er nok Calvi’s mest populære seværdighed. Nyd en tur gennem borgens smalle brostensbelagte gader, der også er et dejlig pusterum fra de travle gader i Calvi. Endelig er der udsigten mod havet til den ene side, hvor der gennem tiderne har udspillet sig nogle drabelige slag mod pirater og bjergene i baggrunden.

Gå på opdagelse i Basse Ville

Leder du efter et godt sted at spise, så prøv det lille område Basse Ville. Restauranterne ligger tæt på hinanden, specielt ved pladsen foran kirken Sainte Marie Majeure. Når du har fået stillet sulten, kan du gå på opdagelse i de mange små butikker og måske finde en god souvenir fra Korsika.

Dykkerdragt eller vandrestøvler?

Er du til aktiv ferie? Du kan opleve et gammelt bombefly fra 2. verdenskrig, hvis du trækker i dykkerdragten. Du kan snorkle for foden af Citadellet, hoppe i vandrestøvlerne og stifte bekendtskab med Korsikas vilde bjerge eller leje en mountainbike og køre gennem de mange små landsbyer.

Kort

Vis på kort