Château du Clair de Lune, Biarritz, Nouvelle Aqiataine

I udkanten af biarritz

Château du Clair de Lune, Biarritz

Chateau Du Clair De Lune ligger i en herregård fra det 19. århundrede kun 4 km fra centrum af Biarritz.

Med et romantisk navn og en placering for enden af en grusvej, er denne herregård fra det 19. århundrede gemt væk i en 8 hektar stor park fuld af roser, magnolia og rododendron. En drøm og det perfekte sted at nyde den fredelige og afslappende baskiske livsstil.

I Châteauets store ”Alan Seeger” lounge, er den enorme pejs hotels mødestedet. Varmt og autentisk med bibliotek, bar og spisestue med morgenmadsrestaurant har châteauet den perfekte atmosfære og omgivelser til afslapning.

Værelserne er opdelt mellem châteauet, jagtlodgen og villaen.
Châteauet har 10 dejlige værelser med charme fra århundredeskiftet.
I Jagthuset har værelserne terrasse og et moderne design. Her er I mere i ”egne” og mere stille omgivelser lidt væk fra châteauet.
Den moderne villa Clair de Lune ligger i den 8 hektar store park blot 100 meter fra châteauet. Her er en moderne og eksklusiv indretning til jer, der søger ro og uafhængighed.

Alle værelser har fladskærms-tv med satellitkanaler, badekar eller italiensk bruser, pengeskab, hårtørrer og minibar.

Fra 634 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Masser af spisemuligheder

Bisto Arosta
Bistro-køkkenet "Arosta" er en uafhængig restaurant på hotellets ejendom. Den ligger i en bygning fra det 18. århundrede, og her en bistro baseret på lokalt producerede produkter.

Gourmetrestaurant L'Atelier Alexandre Bousquet
På châteauets ejendom ligger en rigtig god restaurant "L'Atelier". På restauranten finder I kokken Alexandre Bousquet, der fik 1 Michelin-stjerne i 2020-guide.

Côté Terre
I "Côté Terre" tilbyder hotellet et enkelt køkken, der er tilpasset et pool-området. Menuen her er sandwich, salater, skinkeplade, baskisk paté, ost mm.

Galleri

Kort

Vis på kort