Hôtel du Château de la Tour, Garonne/Bordeaux

I hjertet af Cadillac

Hôtel du Château de la Tour, Béguey (Garonne/Bordeaux)

Hôtel du Château de la Tour, der ligger 30 kilometer syd for Bordeaux i hjertet af en region rig på historie og ikke mindst vin, mellem Saint-Emilion og Sauternes, blev bygget på den gamle køkkenhave i Château de Ducs d'Epernon, der stammer fra begyndelsen af det 17. århundrede og var HeAnri III's favorit. 

Hôtel du Château de la Tour ligger i en blomsterfyldt park med 300 år gamle cedertræer og byder på frem og ro i skønne omgivelser. Her venter også nogle rummelige, elegante værelser på jer og livsnydere kan glæde sig over et delikat, udtryksfuldt køkken, der fremviser lokale råvarer. Vinelskere inviteres til vinsmagninger i den grotteagtige vinkælder.

Fra 545 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Sofistikeret gastronomi

Hôtel du Château de la Tour er ideelt beliggende 30 minutter syd for Bordeaux, mellem Sauternes og Saint-Emilion, i den charmerende og atypiske landsby Cadillac. Når I ankommer vil I blive forført af den fredfyldte atmosfære, der hersker på denne storslåede tre hektar store ejendom.

Den store skovklædte park har en løbesti så I kan holde den gode form ved lige mens I nyder de enestående naturlige rammer. Efter morgenløbeturen venter restauranten med en herlig morgenbuffet med varme drikke, appelsinsaft, brød, fransk kager, kød, ost, frisk frugt og æg til en god start på dagen. Vælger I at blive i den komfortabel seng, kan I få serveret morgenmaden på værelset.

Hotellets værelser, der er forskellige i størrelse og indretning, er alle dejligt lyse og elegant og moderne indrettede. Badeværelserne har alle badekar og separat toilet, fladskærms-tv, telefon, minibar og aircondition.

I køkkenet på hotellets berømte restaurant opretholder kokken den traditionelle franske madtradition på en 'bistronomisk' måde. Her skabes kreative, sofistikerede og generøse retter, og der anvendes hovedsageligt lokale og sæsonbestemte råvarer. Vinkortet byder på over 80 vine, naturligvis fra Gironde, og restaurantens sommelier finder gerne vine der passer perfekt til jeres menu.

Galleri

Kort

Vis på kort