Grupperejser for foreninger

Inspirerende aktiviteter og fælles oplevelser

Skal svømmeklubben på træningslejr i Spanien, oplysningsforbundet på studierejse til EU-hovedstaden Bruxelles eller kokkeforeningen på kulinarisk inspirationstur til Frankrigs gastronomiske højborg Lyon, så kan vi skræddersy den helt rigtige tur for jer. Vi ved, at en grupperejse med en forening er meget mere end flybooking og overnatning. Der skal være fælles aktiviteter, interessante oplevelser og muligheder for, at I kan dyrke jeres fælles interesser og styrke sammenholdet i foreningen.

Hos FDM travel lægger vi vægt på, at I skal føle jer trygge gennem hele processen, og derfor tilbyder vi altid personlig og engagerende rådgivning. På den måde kan vi i fællesskab sammensætte lige nøjagtig de løsninger, der gør, at I får en unik rejse sammen.

 

Vi tilbyder: 

  • Rådgivning og sparring 
  • Stor fleksibilitet
  • Ekspertviden og kreative løsningsforslag
  • Høj kvalitet
  • Vejledning ang. forsikring, indrejseformaliteter og sikkerhed

Har du spørgsmål til vores skræddersyede grupperejser?

Kontakt

Lad os skræddersy jeres grupperejse

Faglige foredrag eller underholdende udflugter

Når foreninger skal på udenlandsrejser er tidsplanen ofte stram og det er nødvendigt at have et veltilrettelagt program, så I får mest ud af jeres tur. Uanset om I foretrækker en kombination af lærerige inputs og inspirerende oplevelser eller et program med faglige aktiviteter fra morgen til aften, så skræddersyr vi rejsen præcis efter jeres ønsker. 

En rejse med en forening er ofte pakket med inspirerende oplæg, kulturelle udflugter eller snesevis af sportsaktiviteter, men er rejsen velplanlagt kan de mange tiltag sagtens kombineres med en guidet sightseeing, en tematisk byvandring eller middage i kreative rammer. Vi tager højde for transporttid, særlig bagage og forskudte flyafgange og inkorporerer jeres mindste ønsker i planlægningen, så I får den ideelle rejse med jeres forening.

 

Tid til at dyrke jeres fælles interesser

En rejse for foreningens medlemmer kan være omfattende at planlægge og koordinere. Vi organiserer jeres rejse, så I ikke skal bekymre jer om det praktiske, men bare kan blive inspireret, opleve verden sammen og dyrke jeres interesser. Vi tager hånd om alt det praktiske og tilbyder jer en pakke, hvor der er tænkt på alle detaljer - fra booking af flybilletter og ophold på hotel eller vandrehjem til bestilling af sandwichs til busturen og koordinering af guidet rundvisning på det lokale bibliotek.

Uanset om det er sportsklubben, der har brug for forskudte flybilletter, bofællesskabet der skal på den årlige sommerferie til Mallorca eller fagforbundet, der ønsker en detaljeret rejse med faglige foredrag, dagsudflugter og fællesmiddage, så står vores rejseeksperter klar til at sammensætte jeres forenings næste rejse.