Henrik - Aalborg

Henrik - rejsespecialist

At rejse er at leve – det er vel de vise ord inden for rejsebranchen, som jeg selv kun kan nikke genkendende til. At planlægge en rejse til USA og på forhånd vide hvilke fantastiske oplevelser der venter – det er da toppen. Det er noget jeg bestemt vil anbefale til alle, der sidder og har en drøm om den ultimative Road trip. USA er bare et helt fantastisk land at rejse rundt i.

Personligt elsker jeg den frie følelse i at leje en bil og så ellers sætte kurs mod nye områder – udforske de store naturparker, bo på de unikke Distinguished Inns, køre på legendariske strækninger som Highway 1 og Route 66 og ikke mindst stifte bekendtskab med de charmerende storbyer, som hver især har deres helt eget særpræg – USA skal opleves!

Min bedste ferieoplevelse, var en tur til det vestlige USA. Turen bød på både cykeltur i San Francisco, køretur sydpå af Highway 1 og ikke mindst et besøg i den storslåede Yosemite Nationalpark. Perioden var i april, hvor vandfaldende i Yosemite var på deres højeste – det var en kæmpe oplevelse. På turen boede jeg på Distinguished Inns i Monterey (Old Monterey Inn) samt Simpson House Inn i Santa Barbara. Begge steder var en stor oplevelse – eminent morgenmad, den bedste beliggenhed og derved den rigtige base frem mod nye oplevelser i USA.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aalborg

Kontakt