Pernille - Odense

Pernille - butikschef

En kendt mand fra Fyn sagde engang; ”At rejse er at leve”. Det er jeg helt enig i for rejser og oplevelser i ind- og udland, er alle med til at skabe dejlige minder med familie og venner. Jeg elsker at sammensætte og skræddersy rejser. Især holder jeg meget af den personlige kontakt med kunderne og at kunne videregive mine egne erfaringer fra de rejsemål, jeg har besøgt.

Jeg holder mest af at flyve på ferie og leje en bil, så friheden er sikret til at komme omkring og få masser af gode oplevelser med hjem i bagagen. I USA har jeg fx kørt til flere af nationalparkerne i det vestlige USA og i sydstaterne gjorde Memphis et kæmpe indtryk – ikke mindst National Civil Rights Museum. Undervejs boede jeg i en lille perle af et hotel i Natchez – Monmouth Historic Inn. Aldrig har jeg oplevet så nærværende personale og fantastiske omgivelser.

I Portugal kørte jeg også en fantastisk tur fra Douro-dalen ind til Porto, der er en utrolig hyggelig by med sjæl og charme med en skøn beliggenhed ud til Douro Floden.

Rom er en by med kultur, historie og smalle brostensbelagte gader, hvor den ene Piazza overtager den næste - det er bare italiensk stemning, når det er allerbedst. Oplev Rom og andre storbyer på cykel - jeg har fx cyklet rundt i både San Francisco, Boston, Bangkok og Barcelona – det er en dejlig måde at opleve en storby på.

.

Nogle af mine største oplevelser:

 

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Odense

Kontakt