Grupperejser for offentlige organisationer

Fleksibelt og Effektivt

Skal kommunens rådgivningscenter besøge en demenslandsby i Holland, biblioteket på studietur til Bibliothèque Nationale de France i Paris eller byplanlægningsenheden på arkitekturrejse til Tysklands Bauhaus-byer, så skræddersyr vi den helt rigtige tur for jer. Vi ved, at en grupperejse med en offentlig organisation er meget mere end overnatning og flybooking. Turen skal indeholde inspirerende udflugter, faglige aktiviteter og mulighed for, at I kan dyrke jeres fælles interesser, udvide den faglige horisont og styrke organisationens sammenhold.

Hos FDM travel lægger vi vægt på, at I skal føle jer trygge gennem hele processen, og derfor tilbyder vi altid personlig og engagerende rådgivning. På den måde kan vi i fællesskab sammensætte lige nøjagtig de løsninger, der gør, at I får en inspirerende rejse sammen.

Vi tilbyder: 

  • Rådgivning og sparring 
  • Stor fleksibilitet
  • Ekspertviden og kreative løsningsforslag
  • Høj kvalitet
  • Vejledning ang. forsikring, indrejseformaliteter og sikkerhed

Har du spørgsmål til vores skræddersyede grupperejser?

Kontakt

Lad os skræddersy jeres grupperejse

Faglige foredrag eller inspirerende udflugter

Når organisationen skal på udenlandsrejse er tidsplanen ofte stram, og det er nødvendigt at have et veltilrettelagt program, så I får mest ud af jeres tur. Uanset om I foretrækker en kombination af lærerige inputs og inspirerende oplevelser eller et program med faglige aktiviteter fra morgen til aften, så skræddersyr vi rejsen præcis efter jeres ønsker.

Faglig inspiration, vidensdeling og professionel udveksling er ofte i fokus, når organisationer rejser udenlands, men er rejsen veltilrettelagt kan organisationsbesøg og konferencedeltagelse sagtens kombineres med en guidet sightseeing, faglige temaudflugter eller middage i kreative rammer. Vi tager højde for transporttid, beliggenhed og hotelstandard og inkorporerer jeres mindste ønsker i planlægningen, så I får den ideelle rejse med jeres organisation.

Tid til at dyrke fælles faglighed og gensidige interesser

En inspirationsrejse for en offentlig organisation kan være omfattende at planlægge og koordinere. Vi tilrettelægger jeres rejse, så I ikke skal bekymre jer praktiske gøremål, men bare kan blive inspireret, vidensdele og fokusere på faglig sparring. Vi tager hånd om alt det praktiske og tilbyder jer en pakke, hvor der er tænkt på alle detaljer - fra booking af flybilletter og hotelophold til bestilling af sandwichs til busturen, forfriskninger mellem foredragene og koordinering af tematiske byvandringer eller private rundvisninger i kulturhuse.

Uanset om det er bofællesskabet, der skal på den årlige sommerferie til Mallorca, kunstmuseets kuratorer der skal på inspirationstur til Firenze eller kommunen, der ønsker en professionel rejse med foredrag, dagsudflugter og inspirationsworkshops, står vores rejseeksperter klar til at sammensætte jeres organisations næste rejse.