Grupperejser for private

Kvalitetstid og samvær

Skal storfamilien på en afslappende strandferie til Sydfrankrig, løbeholdet på sportsrejse til Mallorca eller venindegruppen på storbyferie til London, så kan vores rejseeksperter skræddersy den helt rigtige tur for jer. Vi ved, at en grupperejse med venner eller familie er meget mere end hotelophold og flybooking. Der skal være interessante udflugter, hyggelige fællesmiddage og spændende aktiviteter for alle.

Hos FDM travel lægger vi vægt på, at I skal føle jer trygge gennem hele processen, og derfor tilbyder vi altid personlig og engagerende rådgivning. På den måde kan vi i fællesskab sammensætte lige nøjagtig de oplevelser, der gør, at I får en unik rejse sammen.

 

Vi tilbyder: 

  • Rådgivning og sparring 
  • Stor fleksibilitet
  • Inspirerende oplevelser
  • Specialviden og kreativitet
  • Høj kvalitet
  • Vejledning ang. forsikring, indrejseformaliteter og sikkerhed

Har du spørgsmål til vores skræddersyede grupperejser?

Kontakt

Lad os skræddersy jeres grupperejse

Sol og afslapning eller eventyrlige udflugter

Når I er en gruppe, der rejser sammen, er det allervigtigst at I får en rejse med oplevelser som alle kan deltage i. Uanset om I foretrækker en kombination af afslapning og udflugter eller et program med aktivitet fra morgen til aften, så skræddersyr vi rejsen præcis efter jeres ønsker. Vores rejseeksperter har erfaring med alle typer private grupperejser og hvad end I ønsker idrætsaktiviteter med cykelholdet, vinsmagning med kortklubben eller sol og leg ved børnevenlige strande medtænker vi det i jeres grupperejse.

Vi tager højde for særlige forhold og specifikke behov og medtænker jeres mindste ønsker i planlægningen, så I får den ideelle rejse med jeres gruppe.

Vi giver jer tid til at opleve sammen

En grupperejse kan være omfattende og energikrævende at planlægge selv. Vi organiserer jeres rejse, så I ikke skal bekymre jer om roominglister og hoteltransfer, men bare kan nyde turen, oplevelserne og hinandens selskab.

Vores rejseeksperter tager hånd om alt det praktiske og tilbyder jer en pakke, hvor der er tænkt på alle detaljer: Vi sørger for alt fra booking af flybilletter og hotelophold, til at organisere dagsudflugter, sightseeings og fællesmiddage. Uanset om I skal på adventurerejse, storbyferie eller holde familiefødselsdagen i udlandet, står vores rejseeksperter klar til at sammensætte jeres fælles rejse.

Grupperejseeksperter

Kontakt