Killary Fjord Boat Tours

Smuk sejltur på irlands eneste fjord

Udsigten til Killary Fjord fra land er bestemt et spektakulært syn, men at tage ud på fjorden giver jer et helt nyt perspektiv. Krydstogtet starter ved Nancy's Point lige vest for Leenane Village, på Killary Fjords sydlige bred. Derefter sætter I kurs mod fjorden munding mens I nyder den fantastiske udsigt til de omgivende landskaber med stejle bakker der rejser sig fra sølvfarvede hav hvor lys og skygge hele tiden skifter over bakketoppe og dale. 

Fjordens beskyttede farvand er perfekte til muslingeopdræt og I kan tovene til musligefarmene flere steder i fjorden. I vil også se nogle runde net til lakseopdræt tættere på kysten. Ved fjordens munding ligger en lille ø, som er det sted, hvor delfiner typisk dukker op, hvis de er i nærheden. Delfiner kan lide at svømme ved siden af ​​skibet og er en sjov og spændende oplevelse. 

I skibets Café & Bar serveres friske fisk og skaldyr fra fjordens dybe klare vand, og skibet har desuden en velassorteret bar, med bl.a. Guinness samt et bredt udvalg af lokale håndværksøl, samt vin, spiritus og softdrinks. I kan også nyde en espresso, en cappuccino eller en latte. Men også deres te og scones er ret populært.

Der sejles i perioden 1. april til sidst i november med et varierende antal afgange om dagen, så det er god idé at tjekker deres hjemmeside på forhånd og evt. bestille plads på en bestemt afgang. Turen varer ca. 90 min. og koster fra ca. 21 € pr. person (2020 priser) med særlige rabatter til unge og seniorer.

Kort

Vis på kort