Autocamper i Irland

Lad tilfældighederne guide jer rundt i Irland

Der er så meget at se i Irland. Med en autocamper kan I stoppe, når det passer jer. Kør via småveje og kystveje, over bølgende, grønne landskaber og gennem de hyggeligste landsbyer. Lad jer guide af tilfældighederne og stop for natten på en campingplads, en park eller benyt jer af Brit Stops, der viser vej til  gårdbutikker, bryggerier og pubber - her kan I gratis overnatte en nat. Det er jer der bestemmer ruten og tempoet. Begiv jer ud på nogle af de mange vandreruter. Find et whiskey destilleri for at se, høre og ikke mindst smage på den gyldne ”livseliksir”. Find en pub og kom I snak med de lokale over en Guinness.

Starter jeres kør-selv-ferie i autocamper fra Dublin, er I ikke langt fra de første store oplevelser. Stik syd for Dublin ligger Wicklow Mountains National Park – et højlandsområde med dale, bjerge og smukke søer. I det sydvestlige Irland, kan I køre den 179 km lange rute, Ring of Kerry, der bringer jer rundt om halvøen Iveragh. Stop ved Ring of Kerry Lookout and Car Park, der ligger ud mod Atlanterhavet og nyd Irlands måske smukkeste udsigt. Parker autocamperen i den lille landsby Sneem med små, farverige huse, cafeer og pubber.

Nordpå dukker Cliff of Moher op – her falder Irland lodret ned i Atlanterhavet. Længere mod nord ligger Connemara på den irske vestkyst – et utroligt barskt men også billedskønt område.

I Irland kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
(Gælder ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 6 butikker.)
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Kontakt os