Pubben Tig Choili i Galway

Fuld af levende musik

I Galways Latinerkvarter findes der pubber i alle former og farver, til alle temperamenter og interesser, til unge som gamle. Den lille pub Tig Choili er et af de steder, hvor du får dig en snak med de lokale i baren og en røverhistorie fra ejeren, imens han smider velskænkede øl med perfekt skum over bardisken. Det er også stedet, der lokker dig til med musik hver eneste dag hele året. Så giv din kør-selv-ferie et festligt islæt og brug en aften på Tig Choili.

Et sted for de lokale

Forestil dig, at du går ind ad døren i en blomsterpyntet facade i Galways festlige Latinerkvarter og finder en lille charmetrold af en pub. Baren med sit udmærkede udbud af øl på fad og whiskyflasker gemmer sig et sted blandt kitschede billeder, signerede pengesedler, politi- og tjenestemandsmærker (en tradition adopteret fra USA) og ikke mindst en hyggelig flok galwegiansmed en fyraftensøl. En formidabel ældre herre, der sidder for enden af baren med fedora-hat og langt hvidt skæg, er så naturlig en del af interiøret, at du får fornemmelsen af, at han sad præcis dér for 10 år siden - og sidder der næste år og året efter.

musik hver dag

En banjo og en tværfløjte har fået alles opmærksomhed rettet mod sofaen. Det er traditionelt irsk musik på den behagelige måde - den, der ikke kan andet end fremkalde et smil på læben og bedst nydes med en Guinness i hånden. To gange om dagen, hver dag, hele året rundt kan du opleve festlig irsk musik på Tig Choili; for sådan vil de lokale have det her på en af de hyggeligste familieejede pubs i Galway!


"Hvert år samler de alle de signerede pengesedler og giver dem til velgørenhed, hvilket giver én ekstra lyst til lige at sætte sin signatur på en krøllet dansk seddel og hænge den op i baren - så har du også sat dit aftryk på Galway"

- Ditte, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort