Rejseforedrag: Kør-selv i Irland

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Irland

Drømmer du om at opleve Irlands fascinerende natur, charmerende småbyer og stemningsfyldte pubber? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det irske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Irland eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Irland: Fra betagende natur med dramatiske klippeformationer og imponerende borgruiner til irsk folkemusik og varm gæstfrihed. Kom med til hovedstaden Dublin, hvor imponerende seværdigheder ligger side om side med charmerende pubber, og oplev riverdance og smag landets ikoniske stout, Guinness, i autentiske byer som Galway, Cork og Sligo.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige irske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Irland.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din rejse her