Whiskeysmagning på Kilbeggan Distillery

Smag på whiskyens nuancer

På Kilbeggan får du en unik mulighed for gå på opdagelse i whiskeyens mange nuancer. Ikke mindst med whiskey-smagninger i den hyggelige Whiskey Bar. Blandt gamle trækasser, dekorative logoer og rustikke whiskey-tønder kan du lade Kilbeggans forskellige whiskey sparke gang i dine smagsløg, udforske forskellen i farvenuancer og lære meget mere om, hvordan den kraftfulde drink skal serveres. Uanset om du tager deres guidede ture eller blot kigger ind på egen hånd, er der masser af smagsoplevelser i vente.

Inspiration

Historie, der kan smages

På Kilbeggan Distillery har du rig mulighed for beundre både gamle produktionsmaskiner i det historiske destilleri og blive klogere på moderne processer i deres fungerende destilleri. Et intet mindre en fascinerende indblik i historien, der nærmest kan smages i hver dråbe af den gyldne væske. Det er smagen af stolthed og hjerteblodet, som både fortidens og nutidens Master Blenders ligger i de dyrebare gyldne dråber. Og det er der rigelig mulighed for at prøve af på en whiskey-smagning i Kilbeggans hyggelige Whiskey Bar.

Whiskeyspecialiteter

Er du ikke til en stiv whiskey, så kan du også smage deres lækre, cremede vaniljeis med et sødligt tvist af whiskey eller måske chokoladen med whiskeysmag. Absolut lækkert - også for dig, der ikke er til whiskey. Er du med på en guided tur, men skal køre videre, så kan du få en læskedrik i stedet og lade din bedre halvdel smage på de gyldne dråber.

Kort

Vis på kort

Oplev Irland - skab din egen historie