GeoSea - geotermiske bade

Dyp tæerne i islandsk luksus

Dampen stiger op fra den let bølgende overflade, og det varme vand smyger sig om kroppen. I horisonten bag den stille havoverflade, tårner sneklædte bjergtinder frem. GeoSea geotermiske bade ligger midt i naturen på den islandske nordkyst og byder på en helt særlig oplevelse. Her kan du nemlig betragte den unikke islandske natur, mens du flyder rundt i stedets tre bassiner med opvarmet islandsk havvand. GeoSea, der ligger lige nord for den lille by Húsavík, 75 km fra Akureyri, er absolut et besøg værd, når kør-selv-ferien går til Nordisland.

Inspiration

Livsnyderi midt i naturen

GeoSeas termiske bade byder på selvforkælelse af højeste skuffe. Mens du flyder rundt i det opvarmede havvand, kan du smage på lokal islandsk øl. Ja, det er nemlig muligt at købe nyskænkede fadøl og andre læskende drikke, der køler svalt i det 38-39 grader varme vand. Det er ren luksus for krop, sjæl og ikke mindst øjnene at ligge nedsænket i den fristende infinity pool med udsigt til Skjálfandi-bugten. Det føles nærmest som at svømme rundt i den islandske bugt.

Det indbydende badekompleks er skabt af BASALT Architects, der også står bag det termiske bad ”Den Blå Lagune”, og det kan bestemt mærkes. Her er kredset for oplevelsen og skabt de bedste rammer for mødet mellem geotermisk spa og Islands rå natur. De organiske former og stedets naturlige farvenuancer smelter nærmest sammen med klipperne, og selv saunaen er udstyret med et stort vindue, så bugten kan betragtes uanset hvor man befinder sig. Overalt i GeoSea er den islandske natur til stede, og det er endda varmen fra den islandske undergrund, der opvarmer havvandet i bassinerne.

Forkælelse fra start til slut

Helhedsoplevelsen i de nyåbnede bade, der første gang så dagens lys i 2018, er eminent. Fra det indbydende indgangsparti til de moderne omklædningsfaciliteter føler man sig velkommen. Der er tænkt i smarte løsninger, der er skabt til at gøre besøget så gnidningsfrit, lækkert og bekymringsfrit som muligt. Samme armbånd gælder til både indgang og tøjskabe. Der er mulighed for at leje både badetøj og -håndklæder. Shampoo, showergel og balsam er til fri afbenyttelse. Og melder sulten og tørsten sig, er det muligt at købe både vådt og tørt i den tilhørende café. Der mangler ikke noget, når den islandske natur skal nydes. Så hvis du vil opleve det ultimative møde mellem natur og forkælelse, skal du sætte kursen mod GeoSeas termiske bade på din bilferie i Island.

Christina - Lyngby

Indgangsprisen inkluderer en kold drik – og det passer perfekt til de varme bassiner. Smag den lokale øl, læg armene på poolkanten og lad dig flyde i bassinet, mens du nyder udsigten over det islandske landskab

Kort

Vis på kort