Farverige Camogli

Charmerende fiskerby

Camogli er en hyggelig lille italiensk perle i Ligurien. Byen har en lang og spændende historie der kan dateres tilbage til forhistorisk tid. I flere hundrede år har byen været centrum for fiskere og handelsskibe. Byens navn er en sammensætning af to italienske ord, Casa som betyder hjem og Mogli som betyder hustru. Camogli var hjemby for mange fiskere og når de drog ud i længere perioder for at fiske, blev konerne hjemme og passede på børnene og byen. Byen var derfor hustruernes hjem.

Byen er kendt for sine charmerende farverige huse, der guidede fiskerne og handelsrejsende i havn. Du vil ikke gå glip af at opleve denne smukke og autentiske italienske by. Her vil du kunne smage det mest friske fisk og nyde en spadseretur langs den flotte kystlinje.

Ikke langt fra Camogli ligger det unikke San Fruttuoso di Camogli kloster. Klosteret ligger unikt placeret i en bugt omgivet af skøn og urørt natur. Du kan enten vandre fra Camogli til San Fruttuoso og nyde naturen eller du kan sejle en kort tur og nyde udsigten fra havet. Du kan med fordel spise en lækker medbragt frokost og bade i det komplet klare turkise hav.

Kort

Vis på kort