Grotta Della Poesia

For vandhunde og eventyrlystne sjæle

Der var engang en smuk prinsesse...sagnet siger at denne fascinerende naturlige klippepool fik sit navn "Poesihullen", fordi en smuke prinsesse yndede at svømme her. Efterfølgende er digtere og poeter valfartet til stedet for at hylde prinsessen. En mere jordnær forklaring på navnet, er nok at det græske ord, Posia, betyder vandkilde og området har med sin placering helt mod øst en lang historie med både grækere og romere. I vore dage er det et skønt stop på kystlinjen, med mulighed for sightseeing omkring Roca Veccia og ikke mindst chance for at tage springet de ca. 5 meter ned i den smukke blågrønne pool i bunden af hulen. Stedet er populært så for at få den bedste oplevelse bør I ankomme tidligt på formiddag.

Grotta Della Poesia kan passende besøges i forbindelse med de vidunderlige strande i Torre dell`Orso, men stranden kan ikke nås direkte fra stedet. Når adrenalinen er udløst, kan 
I kører de kun  10 minutter til de skønne strande der anses for at være blandt de smukkeste i Apulien. Her findes også både restauranter, barer og vandsportsaktiviteter.

Kort

Vis på kort