Romantik i Rom og Amalfi for livsnydere

9 dages kør-selv livsnyderferie fra Rom til Amalfi

Start rejsen med nogle dage i verdens hovedstad, Rom. Spis på de mange lækre restauranter, drik en god kop kaffe i bydelen Trastevere, bliv fascineret af det mægtige Colosseum og oplev verdens største kirke, den imponerende Skt. Peterskirke.
Herefter går turen mod sydøst, hvor endestationen hedder Amalfi - denne hyggelige og charmerende lille fiskerby har lagt navn til hele kysten. Her er I ikke langt fra sandstrande, smukke kystbyer, ruinbyen Pompeji samt den imponerende vulkan, Vesuv.

Vi har i denne pakke inkluderet billeje, flybilletter, overnatninger på lækre og hyggelige hoteller, tre nætter i Rom, 1 nat i Terracina og fire nætter i Amalfi. I henter bilen, når I forlader Rom og afleverer den, når i flyver hjem fra Napoli.

Fra 17.676 kr.
pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter inkl. flybillet og 6 dages billeje.

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
Fra 535 km

1.441 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Rom

Velkommen til Rom!

Alt efter hvilket flyselskab I flyver med, kan ankomsten til Rom være alt fra sidst på formiddagen til sidst på aftenen. Fra lufthavnen kører der tog direkte ind til byen, og turen tager ca. 30 min. I kan også vælge at tage en taxa.

I kan bruge eftermiddagen eller aftenen på at suge de første indtryk til jer med en gåtur gennem byens hyggelige gader, drikke et glas vin og spise en dejlig middag på en af de mange hyggelige restauranter. Vi kan anbefale området Trastevere.

Overnatning i Rom

Rom

Rom er ikke kun et spændende besøg på grund af store seværdigheder som Colosseum, Den Spanske Trappe og Trevifontænen. Via del Corso er en af Roms længste gader midt i det historiske centrum, og gaden lokker med internationale mode- og designbutikker. På gaden Via del Babuino kan I til gengæld købe antikviteter, lamper og glas med hjem. 

Leder I efter den helt rigtige atmosfære i Rom, så er Piazza Navona et rigtig godt bud. Det lange smalle torv er utrolig hyggeligt, og på pladsen ligger den smukke barokkirke Sant'Agnese in Agone. Sæt jer på en af de mange fortovsrestauranter og nyd et let måltid eller et glas vin.

Overnatning i Rom.

Rom - Terracina (155 km)

I dag henter I jeres bil, forlader Rom og gør jer klar til at køre mod sydøst og Amalfi. Den hurtigste vej er via motorvejen, men vi anbefaler den mere sceniske rute langs kysten. Tag turen i afslappet tempo og nyd klimaet og udsigten ved Middelhavet. Dagens mål Terracina ligger smukt lige ned til havet, og er fyldt med romerske ruiner. Tag en tur forbi Piazza Municipio og betragt de gamle, imponerende bygningsværker og besøg herefter templet for Jupiter Anxur. I kan også tage en dukkert på byens lækre sandstrand.

Overnatning i Terracina.

Terracina - Amalfi (190 km)

Idag går turen det sidste stykke til den hyggelig by Amalfi, og området som har navn efter byen. Start med et besøg i Sperlonga kun en kort køretur fra Terracina. I Sperlonga finder I hvide huse med farverige døre, hyggelige, smalle gader samt små caféer og restauranter - det hele er med til at skabe en helt speciel stemning. Her er det også muligt at hoppe en tur i havet fra den brede sandstrand. 

Igen i dag kan I vælge at tage hovedvejen sydover til Napoli og videre til Amalfi, eller tage den lidt mere langsommelige rute langs kysten, som til gengæld byder på en række udsigtspunkter og småbyer til bade- eller frokoststop, før ankomst til Amalfi.

Overnatning Amalfi.

Amalfi (110 km)

I har tre hele dage til at nyde den smukke Amalfikyst. Det er helt op til jer, hvad dagene skal bruges på - vi giver jer et par anbefalinger med på vejen.

Fra Amalfi er der ikke langt til Pompeji og Vesuv. Hvis I ikke gjorde stop ved Pompei i går, så udgør ruinbyen og vulkanen en oplagt dagsudflugt. Pompeji blev foreviget efter det voldsomme udbrud fra Vesuv i år 79 e.Kr., der begravede byen og dens liv i vulkansk aske. Vesuv ligger nordvest for Pompeji og er en de få aktive vulkaner i Europa og ikke mindst én af de farligste i verden. 

Overnatning i Amalfi

Amalfi kysten

Vi kan også anbefale en sejltur til Capri. Ikke nok med at I ser Amalfikysten fra vandet, så er Capri en lille romantisk ø, hvor I bl.a. kan opleve Grotta Azzurra, Den Blå Grotte. I hovedbyen Capri ligger den lille plads Piazzetta, hvor I kan nyde en god frokost.

Overnatning i Amalfi

Amalfi kysten (80 km)

I Maiori finder I nogle af de bedste strande i området, så denne by er et oplagt valg når I trænger til ren afslapning. Kør også en tur til Sorrento, hvor I kan opleve byens historiske centrum med shopping og kulturelle oplevelser.

Overnatning i Amalfi

Afrejse fra Napoli - ankomst til Danmark (65 km)

Feriens sidste køretur går fra Amalfi mod Napoli Lufthavn. Her afleverer I lejebilen og begynder hjemrejsen til Danmark, eller I kan have tilføjet nogle dagen i Napoli by og nyde endnu mere godt af den italienske madkunst.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 17.676 kr.

Prisen inkluderer

 • Fly København - Rom samt Napoli - København
 • 3 overnatninger i Rom, Indigo Rome St. Georges Hotel ***** eller lignende
 • 1 overnatning i Terracina, Albergo De Mediteraneo **** eller lignende
 • 4 overnatninger i Amalfi, Grand Hotel Excelsior **** eller lignende
 • 6 dages billeje inkl. forsikring


Prisen inkluderer ikke

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Evt. vejskatter i Italien
 • Envejsleje af bil, ca. 76 Euro.

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker.

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med flere stop i Italien.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes her.

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011