Shopping i Venedig

Gå på opdagelse i Merceria

Hele kvarteret omkring Markuspladsen i San Marco-kvarteret er fyldt med lækre forretninger og indbyder til shopping. Her finder du Merceria, som ikke bare er en gade, men en labyrint af forskellige gader, der siksakker sig mellem Markuspladsen og Rialtobroen. De hedder alle sammen et eller andet med Merceria. Mellem de forførende udstillingsvinduer hos Dolce Gabbana, Diesel, Ferrari og talrige andre internationale mærkevareforretninger i Merceria, kan du også finde mange charmerende lokale forretninger med lædervarer, marmorerede papirvarer, masker og Murano-glas - især i de mange små sidegader. Tag en slentretur rundt i kvarteret. Nyd den gode stemning, og se om der ikke skulle være noget som faldt i god smag eller nyd den gode stemning.

Shop amok på venetiansk manér

Shopping i Venedig bliver nemt en eksotisk og underholdende affære. I byens smalle og bilfri gader er det bare om kaste sig over det store vareudbud. Rejser du til Venedig for at shoppe, så overvej fx at købe en af de typiske venetianske masker eller dragter med hjem. Eller hvad med et par meter af de fineste fløjler eller silkestoffer? Byen byder naturligvis også på alle de klassiske italienske modenavne som fx Armani og Valentino. Dertil alt i lædervarer, antikviteter og smykker. Leder du efter flotte venetianske glasvarer, så er øen Morano et godt sted at begynde.

BANCO LOTTO NO. 10 – DESIGN DER KAN BETALES

Her kan du virkelig gøre et fund. Butikken sælger de smukkeste kjoler, jakker, bluser, tasker, smykker og meget mere, der er håndlavet i kvindefængslet på øen, Giudecca. Du har chancen for at købe et helt unikt og feminint design til en overraskende lav pris. Overskuddet går til de indsattes uddannelse og jobtræning, så de er bedre rustet til det virkelige liv.

ER DU TIL MÆRKEVAREr?

Leder du efter de fornemme mærkevarebutikker som Gucci, Armani, Versace og Prada er gaden Calle Larga 22 Marzo et godt bud. Den ligger bare 300 meter mod vest fra Markuspladsen.

Kort

Vis på kort