Sømad og pasta på Sicilien

Det smagfulde sicilianske køkken

Er du til pasta med blæksprutte, sardiner eller søpindsvin? Eller sværdfisk-ruller med fx pinjekerner som fyld? Et menukort på en restaurant i Sicilien vil byde på mange varierende fiskeretter. Altid friskt og lækkert. Vil du smage på de lokale grøntsager er Pasta alla Norma og Caponata værd at kaste sig over, da begge retter har aubergine som en hovedingrediens og ellers består af sæsonens friske råvarer. På et siciliansk menukort vil du også ofte se Arancini Siciliani, friturestegte risottoboller med fyld som kød og ost, og Pasta con Pistacchio. Især pistacie fra Bronte er Siciliens "grønne guld".


"Har vi glemt nogle retter? Ja, for det sicilianske køkken er en kulinarisk rejse. på din kør-selv-ferie til Sicilien kan du køre rundt til de mange smagsoplevelser og finde frem til dine favoritter.

- Mogens, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort