Ledige jobs hos FDM travel

JOBS HOS FDM TRAVEL

Hos FDM travel elsker vi at rejse, og vi er specialister i at sammensætte individuelle kør-selv drømmeferier til hele verden. Vi har brug for dig, hvis du vil være med til at gøre en forskel for alle, som elsker at rejse. Her kan du finde ledige jobs, der bliver slået op - så hold øje med denne side.

Butikschef til FDM travel i Lyngby

Vil du være butikschef i Danmarks bedste ferierejsebureau?

Er du en god sælger og ønsker du at supplere din salgserfaring med ledelse eller er du allerede en dygtig leder med et solidt kendskab til rejsebranchen? Elsker du selv at rejse og opleve verden, brænder du for at sælge og har du et stærkt kundefokus?
Så er du måske vores nye butikschef i rejsebureauet i Lyngby.

Vi er specialister i at arrangere kør-selv ferier i hele verden med fokus på oplevelserne undervejs, og til vores rejsebureau i Lyngby søger vi en ny butikschef, der kan være med til at opfylde dette.


Om jobbet

Som vores nye butikschef bliver dine primære opgaver at gå forrest og sælge individuelt pakkede rejser samt at lede teamet på en motiverende og inspirerende måde. Du får ansvar for medarbejderne i butikken, for det daglige salg og kundepleje samt opfølgning på disse ansvarsområder.

Teamet i Lyngby består af 7 medarbejdere, der alle arbejder tæt sammen om at yde vores meget forskellige kunder en personlig og individuel service. Gennem din positive og inspirerende ledelsesstil skal du være med til at sikre, at teamet fortsat leverer gode resultater og udvikler vores høje kundetilfredshed og -loyalitet.

Vi er specialister i kør-selv rejser i Europa, USA, Australien, New Zealand og Sydafrika og sammen med dit team kommer du også til at varetage alle dele af salgsprocessen fra kundemøder, udarbejde fyldestgørende tilbud samt opfølgning på tilbud.

Du skal være indstillet på at arbejdstiden kan være varierende i forhold til vores højsæson, og derudover indgår vagter på lørdage.

Om dig

Det er afgørende for os, at du har et brændende engagement for rejser og gennem dine egne rejseerfaringer har en omfattende viden om forskellige rejsemål – og naturligvis gerne om vores primære indsatsområder.

Derudover er det vigtigt, at din ledelsesstil er motiverende og inspirerende. Du er initiativrig, men evner samtidig at prioritere opgaverne og har viljen til at skabe resultater for dig selv og helheden. Du er selvstændig og kan træffe egne beslutninger, argumentere og føre dem ud i praksis. Endelig er det vigtigt, at du har en positiv indstilling og et godt humør.

Vi forventer desuden, at du:

 • har en solid salgserfaring, og ambition om at få eller erfaring fra personaleledelse
 • har et stort drive, elsker at sælge, ser muligheder i stedet for begrænsninger, trives med at få et godt salg hjem og også i travle perioder yder en god service
 • bidrager og inspirerer til teamets og den enkelte medarbejders resultater og udvikling
 • gerne har en uddannelse og erfaring inden for rejsebranchen
 • har god flair for IT
 • er god til at formulere dig på dansk - både skriftligt og mundtligt

Vi tilbyder

Du får et spændende og varieret job, som leder af et engageret team. Vi har et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi arbejder performancebaseret – og så kan vi bare godt lide at have det sjovt. Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer, en attraktiv bonusmodel, pensionsordning, sundhedsforsikring og selvfølgelig medlemskab af FDM. Og i tillæg hertil en god sparring og udvikling sammen med vore andre butikschefer.

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte salgs- og indkøbschef Jesper Ewald på telefon 45 27 08 21.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Søg stillingen her.

Læs mere om FDM travel på www.fdm-travel.dk og om FDM på www.fdm.dk

Rejsespecialist til FDM travel i Lyngby

Elsker du selv at rejse og opleve verden, brænder du for at sælge og har du stærkt kundefokus og måske også erfaring med salg af rejser?

Vi har et spændende job som rejsespecialist i vores butik i Lyngby

Vi er specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om, og til vores butik i Lyngby søger vi en ny kollega, der kan være med til at opfylde dette. Det er vigtigt, at du med interesse, humør og energi vil være med til at fortsætte den positive udvikling sammen med os andre – vi elsker nemlig at sælge rejser.

Om jobbet

Som vores nye kollega bliver dine primære opgaver at sælge individuelt pakkede rejser, hvor vi er specielt kendt for kør-selv rejser i Europa, USA, Canada, Sydafrika, Australien og New Zealand. Du kommer til at varetage alle dele af salgsprocessen fra personlige kundemøder til direkte salg på telefon, udarbejde fyldestgørende tilbud med efterfølgende opfølgning samt afholdelse af rejseforedrag.

Du skal være indstillet på, at arbejdstiden er varierende i vores højsæson, og derudover indgår vagter på lørdage samt vagttelefon.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et job i et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi arbejder med performance - og så kan vi bare godt lide at have det sjovt. Lønpakken vi kan tilbyde dig indeholder også en attraktiv bonusmodel, pensionsordning og sundhedsforsikring, mulighed for studieture til vore fokusområder samt naturligvis medlemskab af FDM.

Om dig

Det er afgørende for os, at du har et brændende engagement for rejser og gennem dine egne rejseerfaringer og informationssøgninger har en omfattende viden om forskellige rejsemål – og naturligvis gerne om vores primære indsatsområder som Europa, USA, Canada, Sydafrika, Australien og New Zealand.

Vi forventer desuden, at du:

 • har et stort drive, elsker at sælge, ser muligheder i stedet for begrænsninger, er en god købmand, der trives med at få et godt salg hjem og selv i de travle perioder yder en god service
 • tager initiativ, er god til at arbejde selvstændigt og opnår de personlige og arbejdsrelaterede mål
 • bidrager og inspirerer til teamets resultater og udvikling
 • gerne har en uddannelse og erfaring inden for rejsebranchen
 • har god flair for IT
 • er god til at formulere dig på dansk - både skriftligt og mundtligt

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte salgs- og indkøbschef Jesper Ewald på telefon 45 27 08 21.

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Send derfor din ansøgning til os hurtigt. Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Søg stillingen her.

Læs mere om FDM travel på www.fdm-travel.dk og om FDM på www.fdm.dk

Uopfordret ansøgning

Vi modtager kun uopfordrede ansøgninger via vores online ansøgningsformular.

Send uopfordret ansøgning og CV her 

Om FDM travel

FDM travel sender hvert år mere end 150.000 danskere ud på deres individuelle drømmeferie. Det handler om, hvordan du vil opleve verden. Skal det være på kør-selv ferie med hele familien, på rundrejse med en dygtig rejseleder, storbyferie med veninderne, en forlænget weekend med romantik og forkælelese i luften eller måske på en aktiv ferie på mountainbike i bjergene eller skal det være på dækket af et lækkert krydstogtskib? 

Vi skræddersyer din drømmerejse - på kør-selv ferie rundt i Europa, på det vildeste road trip i USA, Australien, Sydafrika eller måske et helt andet sted i verden. Vi er landsdækkende og tilgængelig online, via telefonsalg og for personligt fremmøde i en af vores butikker.

FDM travel er ejet af FDM, der med 237.000 husstande som medlemmer er Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. Men du behøver ikke at være medlem af FDM for at købe dine rejser hos os.