Ledige jobs hos FDM travel

JOBS HOS FDM TRAVEL

Hos FDM travel elsker vi at rejse, og vi er specialister i at sammensætte individuelle kør-selv drømmeferier til hele verden. Vi har brug for dig, hvis du vil være med til at gøre en forskel for alle, som elsker at rejse. Her kan du finde ledige jobs, der bliver slået op - så hold øje med denne side.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager kun uopfordrede ansøgninger via vores online ansøgningsformular.

Send uopfordret ansøgning og CV her 

Om FDM travel

FDM travel sender hvert år mere end 150.000 danskere ud på deres individuelle drømmeferie. Det handler om, hvordan du vil opleve verden. Skal det være på kør-selv ferie med hele familien, på rundrejse med en dygtig rejseleder, storbyferie med veninderne, en forlænget weekend med romantik og forkælelese i luften eller måske på en aktiv ferie på mountainbike i bjergene eller skal det være på dækket af et lækkert krydstogtskib? 

Vi skræddersyer din drømmerejse - på kør-selv ferie rundt i Europa, på det vildeste road trip i USA, Australien, Sydafrika eller måske et helt andet sted i verden. Vi er landsdækkende og tilgængelig online, via telefonsalg og for personligt fremmøde i en af vores butikker.

FDM travel er ejet af FDM, der med 237.000 husstande som medlemmer er Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. Men du behøver ikke at være medlem af FDM for at købe dine rejser hos os.