Ledige jobs hos FDM travel

JOBS HOS FDM TRAVEL

Om FDM travel

Vi er et team af mennesker med forskellige baggrunde, som elsker at opleve verden. Vi arbejder med rejser, fordi vi ikke kan lade være. Vi vil inspirere og aktivere din nysgerrighed om verden. Og vi ved, hvad vi taler om, for vi har solgt rejser i omkring 70 år.

Vi har brug for dig, hvis du vil være med til at gøre en forskel for alle, som elsker at rejse. Her kan du finde ledige jobs, der bliver slået op - så hold øje med denne side.

Hvert år sender vi mere end 50.000 danskere ud på deres individuelle drømmeferie. Det handler om, hvordan du vil opleve verden. Med vores store viden og passion i baghånden har vi specialiseret os i at skræddersy spændende kør-selv-ferier og lave veltilrettelagte rundrejser med rejseleder. Vi finder altid de oplevelser, som går uden om de slagne turistveje, og vi kender de veje, der forvandler lange kørestrækninger til smukke ruter, så du får uforglemmelige minder med hjem i bagagen. Når du rejser med os, vil du se destinationer med nye øjne – gennem FDM travel linsen – og opleve ting, du ellers ikke ville finde.

FDM travel er ejet af FDM, der med 269.000 husstande som medlemmer er Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. Men du behøver ikke at være medlem af FDM for at købe dine rejser hos os.

Se filmen
Søg job i FDM travel
Mette og Christina - Lyngby

Uopfordret ansøgning

Vi modtager kun uopfordrede ansøgninger via vores online ansøgningsformular.

Send uopfordret ansøgning og CV her