Kristine - Lyngby

Kristine - rejsespecialist

Efter at have rejst det meste af Europa tyndt må jeg nok erkende, at Storbritannien er og bliver min helt store rejsekærlighed. Fra Edinburgh Military Tattoo & Hadrians Wall i nord, fodboldkampe på Old Trafford i Manchester, danske vikinger omkring York, borge og slotte på hver bakketop, magisk natur til smukke kyster i syd. Storbritannien kan det hele og meget mere! Jeg er helt pjattet med historie og det er ofte et fokus jeg ligger i mine rejser, for en ”tidsrejse” er vel også en slags ferie!

Skal vi oversøisk, skal vi helt sikkert til det storslåede amerikanske Midtvesten. Jeg har boet på prærien og finder allermest ro på en porch i en gyngestol med vue udover de brusende majsmarker. Der er altid en lille by og en ny oplevelse lige rundt om hjørnet, når du befinder dig i den del af verden og kør-selv-ferier er den perfekte måde at udforske USA på. 

Nogle af mine største oplevelser:

  • Iowa State Fair: Forlystelser, musik, fest og masser af mad!
  • Ellis Island og sejlture omkring Manhattan: Se The Big Apple fra vand siden
  • Peak District National Park & Chatsworth House er for alle der elsker Jane Austen og Upstairs/Downstairs
  • The Battlefields of Gettysburg: Det er lige før man stadig kan høre skud og galoperende heste, når man kører i området
  • London: Hovedstaden jeg aldrig kan få nok af! Historien, Kulturen, pubberne, markederne og de stemningsfulde gader. Jeg er vild med det!

Hvor arbejder jeg? 
FDM travel Lyngby

Kontakt