Nicoline, Rejsespecialist i Odense

Jeg kan godt lide, at der aldrig er to dage, der er ens

Jeg hedder Nicoline, og jeg arbejder som rejsespecialist i Odense. Jeg har arbejdet hos FDM travel siden oktober 2021, og før det var jeg fire år hos Jysk Rejsebureau. Branchen har altid tiltrukket mig, fordi det er en dejlig positiv ting at opleve verden.


FDM travel besøg vores butik i Odense

Jeg arbejder i rejsebranchen, fordi

... kunderne er glade, og det jeg arbejder med, er en dejlig positiv ting. Hele oplevelsen omkring mit arbejde er positiv, for folk glæder sig til at komme på ferie. Og så elsker jeg jo selv at rejse, så jeg synes, at det er fedt at få lov at videregive de oplevelser til andre, så de får muligheden for at komme ud at opleve verden. 
 

HOS FDM travel ARBEJDER JEG MED

... rådgivning. Jeg sælger rejser til Australien, New Zealand, USA, Island og Færøerne - nogle gange skal kunderne have en flybillet og andre gange skal de have skræddersyet hele pakken. Men det er helt klart rådgivning om, hvordan man skal komme rundt på destinationen, og hvad man skal opleve, som fylder allermest. 
 

Min hverdag hos FDM travel byder på

... mange sjove oplevelser og rigtig meget glæde. Vi møder rigtig mange rare mennesker på en dag. Men der er også mange forskelligartede opgaver. I det ene øjeblik sidder jeg og laver et rejseforslag til nogle kunder, og i det andet øjeblik sker der en tidsændring, som gør, at jeg skal ændre rejsen for andre kunder eller hjælpe dem på deres rejse.
 

Jeg oplever, at arbejdskulturen i FDM travel

... giver plads til forskellighed. Det bliver set som en styrke, at vi ikke alle sammen er ens. og at vi ikke alle sammen arbejder på samme måde. Jeg oplever, at vi har teams, der består af mennesker, som kan noget forskelligt, men som komplimenterer hinanden. 

Det giver også mange sjove dage, da vi har meget forskellig humor og forskellige måder at gøre tingene på. 

Jeg oplever også at ledelsen er god til at kigge på os som individer. De gør meget for at vi hver især kommer til at yde vores bedste, uden at vi skal ændre os. Det er for mig at se helt fantastisk. 
 

MIT ARBEJDE HOS FDM travel ER SPÆNDENDE, FORDI

... ikke to dage er ens. Vi har mange bolde i luften hele tiden, mange systemer og mange spørgsmål, der skal besvares. Der er ikke to rejser, der er ens, fordi ikke to kunder er ens. Der er ikke noget facit, og derfor kan jeg ikke bare gøre det samme som i går.
 

DET ER SJOVT AT GÅ PÅ ARBEJDE, FORDI

FDM travel Mød vores medarbejdere

... jeg har gode kollegaer, som jeg har det rigtig sjovt med.

FDM travel ER EN GOD ARBEJDSPLADS FOR MIG, FORDI

... jeg får lov til at være mig, og der bliver taget hensyn til os som individer. Det er en stor fordel for mig, at jeg føler at min arbejdsplads giver mig plads til at gøre det, der betyder noget for mig.
 

Hos FDM travel har jeg fået mulighed for at udvikle mine kompetencer inden for...

... vores destinationer. Vi kommer på studietur, og når jeg kommer tilbage, føler jeg, at jeg er endnu bedre til mit arbejde. Det er helt sikkert også noget af det, jeg føler er allervigtigst, nemlig at blive opdateret på de områder vi sælger til.