Sociale aktiviteter i FDM travel

Fællesskabet er vigtigt for os

Som ansat i FDM travel vil du opleve, at vi prioriterer fællesskabet. Vi sidder til dagligt spredt rundt i landet på kontorerne i Lyngby, Odense, Aarhus, Vejle og Aalborg, men vi samles både på de enkelte kontorer og på tværs for at vi kan møde vores kollegaer fra resten af landet. 

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi har af sociale aktiviteter og hvordan vi prioriterer fællesskabet på tværs.


 

Vi husker fejringerne

I FDM travel arbejder vi målrettet og passioneret med vores opgaver, men vi husker også at have det sjovt og fejre vores succeser undervejs. Vi markerer det, når vi når i hus med vores mål, hepper på hinanden og er stolte over de resultater vi sammen opnår.

Vi fejrer selvfølgelig også fødselsdage, jubilæer, julefrokoster og mærkedage i afdelingerne. Vi samles også til årligt kickoff sammen med FDM og en særskilt teamdag for hele FDM travel.


 

Se filmen
Tag med vores medarbejdere på studietur
Cruise America autocamper i det østlige USA

Fælles oplevelser på studieture

Som en del af vores kompetenceudvikling tager vi på studieture for hele tiden at være up to date med de områder, som vi sælger rejser til. 

Selv om en studietur grundlæggende er arbejde, så er det også en vigtig komponent i at sikre fællesskabet på tværs i FDM travel. Her tager man nemlig af sted med 3-4 kollegaer fra forskellige kontorer, så man på den måde også kommer til at kende sine kollegaer lidt bedre, selvom man ikke arbejder sammen hver dag.

Vi oplever, at dem, der er på studietur bliver rigtig godt rystet sammen, og det er fedt at dele oplevelser med sine kollegaer.


"Jeg oplever, at når vi prioriterer det sociale og at lave noget sammen uden for arbejdspladsen har det rigtig positiv indvirkning på vores resultater i butikken"

-Anne, Butikschef i Århus


 

 

Fællesskab i bevægelse

Bevægelse er godt for den enkelte, og det er sjovt at gøre i fællesskab. Derfor arrangerer vi hvert år sociale aktiviteter med fokus på bevægelse, hvor vi f.eks. deltager i DHL og de nationale bevægelseskampagner ’Tæl Skridt’ og ’Vi cykler til arbejde’. Som medlem af FDM Team kan man desuden benytte motionsrum, bordfodbold og bordtennis på hovedkontoret i Lyngby.


 

FDM TEAM

Hvis du bliver ansat på hovedkontoret eller salgskontoret i Lyngby, så vil det være relevant for dig at blive en del af FDM team. 

FDM team er FDM's personaleforening, og de arrangerer mange sjove sociale aktiviteter i løbet af året. 

De laver bl.a. delikatessesmagninger, fredagsbar, udflugter, banko og turneringer som bordtennisturnering, wordfeud og managerspil.

Hvert år inviterer de desuden til stor sommerfest, hvor man selvfølgelig kan komme fra hele landet.