Reenskaug Hotel i Drøbak

idyl og traditioner

Reenskaug Hotel, Drøbak
Besøg det charmerende Hotel Reenskaug, der, med sin beliggenhed midt i idylliske Drøbak, har været et yndet sted for feriegæster i mere end 100 år. Her værdsættes traditioner og hotellet har på imponerende vis forstået at forene nyt og gammelt.

Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker.Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 542 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Historisk Hotel

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Hotel med historie på væggene

Midt i hjertet af idylliske Drøbak finder du Reenskaug Hotel. Hotellet har i mere end 100 år været et yndet sted for feriegæster. Kendte nordmænd som maleren Edvard Munch og forfatteren Knut Hamsun har været gæster.

Hotellet har stort fokus på at holde fast i traditionerne og bevare hotellets særpræg. Samtidig fremstår hotellet som moderne i ny-gammel dragt.

Hotellet har 28 værelser, en italiensk restaurant samt en hyggelig terrasse i sommerhalvåret. Ydermere har hotellet fitnesscenter samt gratis parkering. Ankommer du i elbil er der ladestation ved Bankløkka parkeringsplads 500 m fra hotellet.

Drøbak er en hyggelig historisk småby ud mod Oslofjorden med masser af charme. Fra Drøbak kan du tage en færge 10 minutter ud til Oscarborg fæstning. Du kan også bruge Reenskaug Hotel som udgangspunkt for et besøg i Oslo, som kun er en halv time væk med bil.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Norge - skab din egen historie

De bedste oplevelser i Norge

Se vores anbefalede oplevelser