Nadja - Odense

Nadja - rejsespecialist

Jeg er drevet af eventyrlyst og nysgerrighed, en rejseentusiast med et brændende ønske om at dele min lidenskab for verden med jer. Med en baggrund i at udforske vidtstrakte landområder og kulturelle metropoler, har jeg skabt en dyb forbindelse til rejseverdenen, der nu inspirerer og motiverer mig til at guide andre mod uforglemmelige eventyr.

Mine rejseoplevelser spænder fra de bølgende landskaber i Australien til New Zealands vilde panoramaer, gennem Nordamerikas enestående natur og Europas pulserende storbyer. Jeg er til storbyernes livlige energi, men mit hjerte banker mest for det rå og uspolerede i naturen. Vandreskoene er mine trofaste følgesvende, og de har ledt mig til ekstraordinære landskaber og unikke dyreoplevelser.

En af mine mest mindeværdige vandreoplevelser var at vandre ad Jakobsvejen (Caminoen). De 800 kilometer fra Frankrig til Santiago de Compostela, var en rejse fyldt med fordybelse og unik forbindelse til naturen og historien. 
Denne rejse har efterladt et varigt præg på mit syn på eventyr og rejser, der har inspireret mig sidenhen.

At have boet i forskellige lande har udvidet mit perspektiv på rejser og givet mig en bredere indsigt i forskellige kulturer. Jeg er vild med den frihed, der følger med en kør-selv-ferie, om det er egen bil, lejebil eller autocamper. Min egen rejse gennem det vestlige Canada i en autocamper åbnede mine øjne for den ubegrænsede fleksibilitet og de unikke muligheder, som rejser med "hele sit hjem" tilbyder, og det er en frihed, jeg virkelig værdsætter.

Jeg deler min passion gennem min rejseplanlægning og brænder for at skabe rejseoplevelser, der sætter sig dybt i sjælen. Lad mig guide jer mod de smukkeste naturoplevelser, de mest fængslende destinationer og en rejse, der vil være jeres helt egen.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Køre Icefields Parkway i Canada
  • Gå på Athabasca gletsjeren i Canada og Franz Josef gletsjeren i New Zealand
  • Se vilde bjørne i Jasper National Park, Canada
  • Svømme med vilde delfiner i Kaikoura på New Zealand
  • Vandre Caminoen fra St. Pied de Port i Frankrig til Santiago de Compostela i Spanien
  • Fejre nytår i Sydney 
  • Drive kvæg i Australiens outback og opleve det vildeste dyreliv fra kænguruer, kameler, papegøjer, slanger, edderkopper og koalaer 

 

Hvor arbejder jeg? 
FDM travel Odense

Kontakt