Trine - Odense

Trine - rejsespecialist

Hvad kan være federe end at hjælpe folk med at opleve nye og spændende steder i verdenen? Det ved jeg ikke! Så derfor elsker jeg at arbejde i rejsebranchen, hvor jeg kan få lov til at opfylde folks rejsedrømme!

Min favoritdestination er helt klart USA! Der er så meget der skal ses og ligegyldigt om man er til sneklædte bjerge, storbyer, de tomme prærieørkener eller strand - så er der noget for alle.  Jeg er meget historie- og filminteresseret, og USA tilbyder rigtig meget af dette. Så om man vil ud og udforske USA's stolte militærtradition, eller se mere om f.eks. Den Amerikanske Borgerkrig, så er der noget for alle.

Samtidig har USA en hel vild filmtradition og der er mange muligheder for at besøge filmstudier eller udendørs seværdigheder, hvor ens yndlingsfilm er filmet.

Jeg elsker kør-selv-ferier, hvor man kan få lov til selv at sætte tempoet og der er plads til at køre en anden rute end den GPS'en foreslår, så man kan se det "rigtige" USA.

Når jeg rejser, prioriterer jeg altid at booke en tur i naturen på hesteryg. På trods af at jeg ikke er begejstret for heste, men man komme helt tæt på naturen, og ser destinationen fra en anden vinkel, end hvis man bare kører forbi i bil.

Nogle af mine største oplevelser:

 

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Odense

Kontakt