Rejseforedrag: Autocamper i Europa

Gratis inspiration om kør-selv-ferie i autocamper i Europa

Drømmer du om at køre Europa tyndt i en Autocamper? Så deltag i vores online rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til at opleve Europa i en autocamper.  

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om autocamperferie i Europa med FDM travel. Eller for dig, der måske mangler inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad der er allervigtigst, når du gerne vil rejse gennem Europa i en autocamper. 

På en lille times tid fører vi dig gennem det vigtigste, der er at vide om at rejse i en autocamper: Fra et indblik i de mange forskellige typer af autocampere til eksempler på de forskellige typer af campingpladser og overnatningssteder, som I kan anvende undervejs. Vi vender fordele og ulemper ved at rejse i autocamper og deler ud af praktiske råd, så I får en god ferie, når I bestiller gennem FDM travel. 

En ferie i en autocamper betyder den ultimative frihed, hvor I har alt fra opholds- og soverum til køkken- og badefaciliteter med jer undervejs, og hvor I ikke mindst selv bestemmer tempoet. Uanset om I er et par, en familie eller venner, så er en autocamper ideel til en kør-selv-ferie i Europa. 

Datoer og tilmelding

Foredragsholderen er Anne fra Vejle

Jeg har rejst i det meste af verdenen, så det er vanskeligt at nævne én favorit destination. New Zealand er et bud på grund af, den fantastiske natur og Australien på grund af det skønne folkefærd og den fantastiske østkyst, der byder på de fedeste byer, de smukkeste strande og bounty-øer. I 2017 tog jeg fx på kør-selv-ferie med min mand og mine to små piger på 6 og 8 år til Sydafrika. Hold nu fast et skønt land. Safari, kombineret med vild natur i Drankensberg, de smukkeste strande ved Wild Coast, vinområderne og Garden Route samt Cape Town - en af mine skønneste oplevelser sammen med familien.

Foredragsholderen er Hanne fra Lyngby

Jeg rejser så snart jeg ser mit snit til det. Det kan være alt fra en forlænget weekend på landet i Spanien, til en vingård i Toscana, eller en storbyferie i en af Europas mange skønne byer, til vandreture i den rå natur i Skotland, Færøerne eller Island. Er det en længere ferie, bliver det gerne de fjernere rejsemål som fx USA og Australien, jeg kaster mig ud i.

Find mere inspiration til din rejse her