Rejseforedrag: Kør-selv i Skotland

Gratis rejseforedrag om kør-selv i Skotland

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad destinationen har at byde på, og om det er der din næste drømmeferie skal gå til.

På med kilten og glæd dig til naturoplevelser i dramatiske landskaber krydret med historiske borgruiner og kontrastfyldte byer, som tilsat sækkepiber og whisky giver dig det ægte Skotland.
Det skotske højland er smalle veje blandt rå klippeformationer, skov og stillestående søer, der spejler de dramatiske bjerge. Men Skotland er også grønne enge og bølgende dalstrøg, hvor får og langhårede køer græsser i sindrigt ro. Og undervejs lokker utallige whiskydestillerier, små autentiske landsbyer og storslåede udsigter.
Kom med til hovedstaden Edinburgh, hvor Edinburgh Castle knejser over The Royal Mile, og den gamle skibsværfts-by Glasgow, der nu er pulserende universitetsby ved Clyde-flodens munding.
Skotlands utallige oplevelser kommer du bedst rundt til i bil. Efter rejseforedraget er du meget klogere på, hvordan du kan skræddersy din kør-selv-drømmeferie i Skotland.

Datoer og tilmelding