Rejseforedrag: Kør-selv i Skotland

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Skotland

Drømmer du om at opleve Skotlands dramatiske landskaber, historiske borgruiner og kontrastfyldte byer? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det skotske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Skotland eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Skotland: Fra spektakulær natur med rå klippeformationer og spejlblanke søer til snoede veje og små whiskydestillerier i det skotske højland. Kom med til hovedstaden Edinburgh, hvor Edinburgh Castle knejser over The Royal Mile, og den gamle skibsværfts-by Glasgow, der nu er pulserende universitetsby ved Clyde-flodens munding.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige skotske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Skotland.

Datoer og tilmelding

Foredragsholderen er Hanne fra Lyngby

Jeg rejser så snart jeg ser mit snit til det. Det kan være alt fra en forlænget weekend på landet i Spanien, til en vingård i Toscana, eller en storbyferie i en af Europas mange skønne byer, til vandreture i den rå natur i Skotland, Færøerne eller Island. Er det en længere ferie, bliver det gerne de fjernere rejsemål som fx USA og Australien, jeg kaster mig ud i.

Find mere inspiration til din rejse her