Rejseforedrag: Kør-selv i Skotland

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Skotland

Drømmer du om at opleve Skotlands dramatiske landskaber, historiske borgruiner og kontrastfyldte byer? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det skotske.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om Skotland, endnu ikke har bestilt din rejse eller mangler inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen. På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, Skotland har at byde på: Fra spektakulær natur med rå klippeformationer og spejlblanke søer til snoede veje og små whiskydestillerier i det skotske højland. Kom med til hovedstaden Edinburgh, hvor Edinburgh Castle knejser over The Royal Mile, og den gamle skibsværfts-by Glasgow, der nu er pulserende universitetsby ved Clyde-flodens munding.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige skotske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Skotland.

Datoer og tilmelding

september 2019ButikDatoTidspunktStatus
Kør-selv i Skotland, ViborgViborg04-09-201917:30Ledige pladser
Kør-selv i Skotland, AalborgAalborg12-09-201917:30Ledige pladser

Find mere inspiration til din rejse her