Rejseforedrag: Kør-selv i Skotland

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Skotland

Drømmer du om at opleve Skotlands dramatiske landskaber, historiske borgruiner og kontrastfyldte byer? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det skotske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Skotland eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Skotland: Fra spektakulær natur med rå klippeformationer og spejlblanke søer til snoede veje og små whiskydestillerier i det skotske højland. Kom med til hovedstaden Edinburgh, hvor Edinburgh Castle knejser over The Royal Mile, og den gamle skibsværfts-by Glasgow, der nu er pulserende universitetsby ved Clyde-flodens munding.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige skotske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Skotland.

Datoer og tilmelding

oktober 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie i Skotland Vejle 02-10-2024 18:00 Ledige pladser
november 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie i Skotland Lyngby 07-11-2024 18:00 Ledige pladser