Aktiv ferie på Gran Canaria

Aktiviteter til lands og til vands

Gran Canarias skyindhyllede bjergtoppe og spændende natur er ideel, hvis jeres kør-selv-ferie skal krydres med bjergvandring og mountainbiking. Start lejebilen og oplev det sagnomspundne naturområde Presa de las Niñas eller Los Tolos de Moyas uberørte naturscenarie, der danner ramme om fantastiske vandreture. Lomo Magullo tæt på byen Telde og området ved Roque Noblo, en af verdens største naturlige sten, er ligeledes spektakulære udflugtsmål. Med godt 800 km vandrestier i alle sværhedsgrader er det ikke svært at finde ruter, der kan passe til hele familien.

​​​​​​Fuld af aktivitetsmuligheder

  • Vandring - foråret er perfekt til vandring, hvor temperaturen er behagelig og blomsterne er sprunget ud. Vi kan fx anbefale Parque Natural del Macizo og Parque Natural de Cuenca de Tejeda.
  • Surfing - du kan selvfølgelig surfe fra strandene sydpå, men det nordpå du finder de suveræn bedste bølger.
  • Golf - du kan spille golf året rundt på Gran Canaria. Der er 8 udfordrende og meget forskellige golfbaner indenfor en kort radius.
  • På Gran Canaria kan du det hele. Du kan selvfølgelig slappe af på strandene, opleve øens seværdigheder eller kaste dig ud i aktiviteter som fx: surfing, dykning, dybhavsfiskeri, kamelridning og vandreture.

Kort

Vis på kort