Aktiv ferie på Tenerife

Aktiviteterne står i kø

Aktiviteterne på Tenerife står nærmest i kø og kan tilfredsstille alle uanset interesse. Vandsports-aktiviteterne er mange med alt fra vandski, vandscooter, surfing, kajak til dybhavsfiskeri. Når du vælger en af vores Tenerife-rejser kan du selvfølgelig også nyde solen på en af de utallige strande i en behagelig liggestol.

Du har et hav af muligheder for spændende udflugter på din rejse til Tenerife. Du kan tage en udflugt med båd, hvor du har gode muligheder for at se delfiner og hvaler. Der er udflugter til naboøen, La Gomera, du kan opleve Tenerifes mangfoldighed på en vandretur eller hvad med en aften med flamencodans?

Inspiration

Tenerife er perfekt til en golfrejse

Du har masser af muligheder for at komme ud og spille golf, når du rejser til Tenerife. Der er baner i alle sværhedsgrader i meget forskellige omgivelser. Banerne har hver sit særpræg og Golf las Americas og Golf del Sur er nogle af de mest populære.

Loro Parque er for hele familien

Her har du virkelig en park for hele familien. Loro Parque ligger ved Puerto de la Cruz. Når du først har betalt indgangsbilletten, er alle shows gratis. Du kan også opleve det store undervandsakvarium, fascinerende gorillaer, tigere, alligatorer og så er der også et stort legeområde for børnene. Et sikkert hit når du rejser til Tenerife.

Kort

Vis på kort