Santa Cruz på Tenerife

Hovedstaden på Tenerife

Hovedstaden Santa Cruz ligger i den nordøstlige del af Tenerife. Rejser du til Santa Cruz finder du en dejlig livlig by med store åbne pladser og brede gader. Du kan komme ud og shoppe, gå på museum eller gå en tur langs promenaden, hvor der konstant er spændende udstillinger.

Kulturlivet fejler bestemt heller ikke noget for Santa Cruz er også kendt for sit operahus, koncertsale og teatre. Santa Cruz's nyeste varetegn er koncerthuset, der minder om en kæmpe bølge, der er på vej ind over byen - virkelig imponerende. I havnen er der travl trafik af skibe fra hele verden, for Santa Cruz er fortsat et yndet stoppested for fx krydstogtskibene mellem Europa og Amerika.

Stemningsfulde Santa Cruz

I Santa Cruz blandt boulevarder, eksklusive butikker, kulturinstitutioner og bastante gamle byhuse, myldrer det med hjertevarme lokale og eksotiske dufte. Operahuset, der minder om en bølge på vej til at skylle ind over byen, tilbyder fantastiske forestillinger, og den imponerende markedshal, Mercado de Nuestra Señora de Africa, lokker med næsten orientalsk atmosfære. Hvis I ønsker en pause fra byvandringer, kan I slappe af i Parque Maritimo César Manriques’ saltvandspools og smukke haver.

Kort

Vis på kort