Benidorm dyrepark og vandland

Terra Natura Benidorm

Terra Natura Benidorm ligger i byen Benidorm ca. 35 km nord for Alicante og er en stor oplevelse for hele familien. Terra Natura Benidorm består af to parker. Den ene park er et vandland – Waterpark Benidorm - med vilde vandrutsjebaner, legeland og søløver og den anden park er en dyrepark – Wildlife Park Benidorm.

Wildlife Park Benidorm

I Wildlife Park Benidorm er der kræset for, at dyrene skal have det godt, og du kommer helt tæt på. Parken er nemlig lavet, så du ikke føler der er et hegn mellem dig og dyrene – men bare rolig - tigeren kan ikke røre dig. Parken har mere end 1.500 dyr, hvoraf mange af dem er truede dyrearter. Dertil kommer de mange planter, blomster og eksotiske træer, der er med til at gøre parken til en grøn jungle.

Wildlife Park Benidorm ligger på et 320.000 kvadratmeter stort område, og parken er delt ind i flere temaer, så du kommer både til Afrika og Asien, når du bevæger dig rundt i parken. Parken har også flere former for underholdning. Se fx elefanterne blive fodret eller få en ridetur på et æsel. Wildlife Park Benidorm er en dyrepark af høj kvalitet, og den er uden tvivl et besøg værd.

Waterpark Benidorm

Waterpark Benidorm er et stor vandland, hvor hele familien kan boltre sig. Her er både store og små rutsjebaner, sjove legeland, solstole der indbyder til ren afslapning og restauranter og caféer, hvor I kan nyde en kold is eller et godt måltid mad. Waterpark Benidorm er 40.000 kvadratmeter stor, og en skøn måde at blive afkølet i Spaniens varme sol. Husk solcreme og masser af vand – til at drikke.

Kort

Vis på kort