Rejser til Alicante

Alicante - den lysende by

Når du rejser til Alicante, vil du opleve, at himlen over byen næsten er altid lys og blå. Af samme grund døbte romerne byen Lucentum – den lysende by. I dag er Alicante en dejlig, stor havneby med brede alléer og grønne haver. Byen ligger foden af Benacantil-klippen med den dramatiske fæstning Santa Barbara. I Alicante kan du nyde strandlivet, de mange fiskerestauranter og et mildt klima året rundt. Langs sandstranden kan du slentre ad den smukke strandpromenade med de mange palmer og marinaen med lystyachter og indbydende fiskerestauranter.

rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Paseo de Explanda de España

Promenaden Paseo de Explanada de España er stedet, når du trænger til et par timers afslapning. På promenaden, der går langs med Alicantes marina, kan du sidde i palmernes skygge og nyde en cortado eller en kølig drik på en af de mange cafeer. Du kan også købe bøger, blade og souvenirs i boderne, der er sat op langs promenaden. Du får dog ikke Explanadaen for dig selv, når du rejser til Alicante, for både lokale og turister ynder at promenere her om eftermiddagen eller inden middagen.

 

Castillo de Santa Barbara

Fæstningen Castillo de Santa Barbara knejser over Alicante. Her fra har du en fantastisk udsigt over byen og Middelhavet, for borgen ligger 166 meter over havets overflade. Orker du ikke selv at traske hele vejen op ad bjerget, kan du tage elevatoren, der er hugget ud i klippen. Den nuværende fæstning blev grundlagt af maurerne, men allerede romerne havde en borg på stedet.

 

Costa Blanca - Den hvide kyst

Alicante ligger som midtpunkt på Costa Blanca på Spaniens østkyst. Rejser du til Alicante og Costa Blanca, får du serveret den ene herlige sandstrand efter den anden, der ligger mageligt ud til det turkisblå Middelhav. Langs kysten er der flere hyggelige badebyer som fx Calpe, Denia og Santa Pola. Her vil du straks vil føle dig hjemme, hvis du er på udkig efter en afslappende rejse til det solrige og milde spanske klima. På en kør-selv-ferie i Costa Blanca har du rig mulighed for at opleve området i det tempo, du har lyst til.

Kontakt