Natur på Tenerife

Naturskønne udflugter på Tenerife

Naturen på Tenerife er flot og varieret, og den indbyder til mange skønne udflugter, eksempelvis til det enorme vulkankrater Pico del Teide, der måler hele 48 km i omkreds. Yderligere finder du det UNESCO-beskyttede bjergmassiv Anaga, månelandskabet i Corona Forestal og meget mere, så der er rig mulighed for at opleve den unikke natur på Tenerife.

Vulkanen i midten
Mount Teide er med sine 3.718 meter Spaniens højeste bjergtinde og ligger i den UNESCO-beskyttede Pargue Nacional del Teide. Det enorme vulkankrater, Pico del Teide, er hele 48 km i omkreds og århundredes vulkanudbrud har skabt et fantasifuldt landskab, hvis månelignende struktur er en unik oplevelse. Hvis I ikke vil vandre op til vulkanen, kan I tage kapelbanen, der er en nervepirrende, men smuk oplevelse. Naturparken byder på fantastiske vandreruter, spændende flora og fascinerende historiske fund fra guancherne, den kanariske urbefolkning.

Inspiration

Månelandskabet i Corona Forestal
Corona Forestal er det største beskyttede naturområde på Tenerife og omkranser Teide nationalpark. Smukke fyrretræsskov dækker meget af området, men begiver I jer ud på en vandretur til Paisaje Lunar, vil I opleve et unikt landskab. De vulkanske klipper er af naturens kunstneriske hånd blevet skåret i uvirkelige former og bringer tankerne hen på et eventyrligt månelandskab.

UNESCO-beskyttede Anaga
Bjergmassivet Anaga gemmer på et utal af smukke vandreruter. I kan gå på opdagelse i laurbærskove, frodige dale og bjergtinder ved Cruz del Carmen, Roque Negro, El Pijaral eller det magiske Bosque Encantado. I må heller ikke snyde jer selv for at opleve den imponerende naturlige strand, Playa de Antequera.

Bjergryggen mellem Teide og La Laguna
Imellem Teides enorme krater og La Lagunas pulserende storbyvibes venter en unik naturoplevelse. På toppen af bjergryggen ligger skyerne for jeres fødder som et skumfyldt hav, vegetationen er spredt og klipperne rå. Pludseligt afløses det golde landskab af smukke fyrreskove i naturområderne Las Lagunetas og Las Palomas. Her fornemmer I Tenerifes unikke skønhed.

Storslåede bjerge på Tenerifes nordlige spids
Bjergmassivet Anaga på Tenerifes nordlige spids er én af øens mest fantastiske naturskatte og er oplagt at udforske på en bilferie. Her kan I opleve tætte laurbærskove, bjergtagende panoramaer og hårnålesving, der får hjertet til at banke. Det kuperede landskabs grønne nuancer opsluger jer, når I svinger lejebilen rundt på de snævre veje, og I vil opleve russen ved at stå på toppen af verden med bjergene for jeres fødder. Besøg nogle af de små bjergbyer eller tag turen ned til kystbyer som San Andrés, hvor I kan puste ud på øens eneste sandstrand.

Kort

Vis på kort