Puerto de la Cruz på Tenerife

Puerto de la Cruz for romantiske sjæle

Rejser du til Puerto del la Cruz, kommer du til en af mest charmerende byer på Tenerife. Smalle gader løber ind og ud mellem de smukke gamle huse. Farverige blomster og planter fuldender billedet og gør byen oplagt til en romantisk ferie. Tapasbarerne og restauranterne serverer nogle af øens bedste gastronomiske oplevelser.

Skal du solbade, kan du gøre det på en af de karakteristiske sorte lavastrande eller ved badeanlægget, Lago Martianez, som er et af de ældste i verden. Rejser du med børn skulle du tage forbi den store dyrepark, Loro Parque, når du er af sted på en af vores populære Tenerife rejser.

Historisk centrum, botanisk have, vandpark m.m.

Nordkysten er gerne et par grader koldere og mere regnfuldt end sydkysten. Puerto de la Cruz er derfor et af de grønneste ferieresorts langs kysten. De sorte lavastrande er beklædt med farverige parasoller, det charmerende historiske centrum hvisker om gamle dage, og den botanisk have er en farverig og velduftende oase. Ved kysten ligger også El Lago Martianez, en vandpark med store pools og kunstfærdige klipper, der er et sikkert hit hos både børn og voksne.

Kort

Vis på kort