Shopping i Alicante

Avenida de Maisonnave

Det er en fornøjelse at shoppe i Alicante. De fleste butikker er samlet i centrum af byen, så du kan gå rundt til det hele, og mange butikker har åbent til kl. 20-21, hvilket gør det muligt at lægge indkøbene uden for de værste varmetimer. Alicantes svar på Strøget, finder du på Avenida de Maisonnave. Her kan du boltre dig i alt fra små specialforretninger til stormagasiner som El Corte Inglés, som er den største kæde af stormagasiner i Spanien. Du finder simpelthen alt, hvad hjertet begærer.

Shoppingcentre i Alicante

Der findes hele to El Corte Inglés på Avenida de Maisonnave. Stormagasinet, der ligger i starten af gaden sælger husholdningsartikler og stormagasinet i den anden ende af Maisonnave sælger modetøj, smykker og kosmetik. På samme gade finder du store tøjmærker som Mango, Zara og Springfield. I området omkring den mindre turistede Rambla de Méndez Núñez finder du mere traditionelle butikker. De små gader i området er spækket med spændende butikker, hyggelige caféer og barer samt gode restauranter. Hvis du er på udkig efter kunsthåndværk og traditionelle varer, så skal du tage et smut forbi Carrer de l'Explanada d'Espanya. Her finder du en masse boder, der sælger lokale varer, kunsthåndværk og lædervarer.

Er du mere til indendørs shopping med aircondition, så findes der også en del shoppingcentre i Alicante. I udkanten af byen finder du blandt andet det store Gran Via shoppingcenter. Stedet er stort og luftigt med en masse spændende butikker. I den anden ende af byen, finder du et af de nyeste skud på stammen af shoppingcentre i Alicante, nemlig Plaza Mar 2.

Kort

Vis på kort