Til fodbold på Camp Nou i Barcelona

Oplev FC Barcelonas bold-ekvilibrister

Er der en ting, du kan være sikker på, så er det, at de i Barcelona elsker deres fodboldhold, FC Barcelona - også kendt som Barça. Klubben har vundet mange trofæer gennem tiderne, og er en af de klubber i verden med flest tilhængere. Elsker du fodbold - og rejser til Barcelona - er det næsten et must at besøge det famøse, store stadion Camp Nou, hvor Lionel Messi drible rundt på grønsværen i mange år.

Et hold med høj standard

Hvad enten du er Barcelona-fan, holder med de hvide fra Madrid, de røde fra Manchester eller de stribede fra Inter, så er det en oplevelse ud over alle grænser at se det berømte Barcelona fodboldhold på deres egen hjemmebane, Camp Nou. En bane, hvor også mange danske spillere har fejret store triumfer. F.C. Barcelona, der blev grundlagt i 1899 af Hans Gamper, er blevet et symbol på sport og et samlingspunkt for millioner af mennesker rundt om i hele verden.

Den høje standard, som F.C. Barcelona altid har haft på banen, ses tydeligt i pokalskabet på Camp Nou, der er af en anseelig størrelse. F.C. Barcelona er simpelthen et af verdens mest vindende hold. Et vigtigt kendetegn ved F.C. Barcelonas er farven på de bluser spillerne bærer. Rød og blå har været klubbens farver i mere end 100 år, og klubben er i Spanien også kendt under navnet Blaugrana, som er det catalanske ord for disse farver. F.C. Barcelona har fans over hele verden og antallet af både spanske og udenlandske medlemmer af klubben stiger dag for dag.

Vælg mellem 3.000 souvenirs i FC barcelonas fanshop

Når du alligevel er i nærheden, skal du besøge FC Barcelonas fanshop, der er placeret lige uden for stadion. Det er stort, og her kan du købe mere end 3.000 forskellige souvenirs i klubbens farver - lige fra trøjer til sengetøj til bøger til ja, du skal opleve det selv.

Camp Nou i sig selv er et besøg værd, og det er muligt at bestille rundvisninger på stadion. Kampbilletter til Barcelonas hjemmekampe kan du bestille og betale online, ligesom du kan købe billetter til deres kampe i billetskure ved stadion.

Kort

Vis på kort