Storbyferie i Barcelona

Buenos días, Barcelona

Storbyferie i Barcelona - Tag en dyb indånding, når du kommer til Barcelona. Mærk duften fra havet der blander sig med krydderierne fra de farverige markeder. Spis tapas, se Gaudis herlige arkitektur, tag en dukkert i Middelhavet eller bliv væk i det gotiske kvarter. Bo på et centralt Barcelona hotel, så får du mest ud af storbyferien.

Kontakt vores rejsespecialister som kan hjælpe med at finde den helt rigtige storbyferie til dig.

Bestil online

Brug for hjælp til at skræddersy din storbyferie? Kontakt vores rejsespecialister som kan hjælpe dig:

Kontakt os

Inspiration

Vis på kort

Seværdigheder

Ramblaen i Barcelona

Der er altid liv og glade dage på Ramblaen, den lange boulevard i Barcelona, der fører dig ned til Columbus-monumentet ved Middelhavet. Her oplever du en skønsom blanding af aviskiosker, blomsterudsalg og gadegøglere, men husk også at se nogle af de mange seværdigheder i Ramblaens sidegader på din storbyferie i Barcelona. Oplev fx palæet Palau Güell - et af Gaudis hovedværker - eller snus lidt rundt på La Boqueria-markedet med alt fra blæksprutter til det friskeste frugt og grønt. 

Montjüic og Miró

Mens kabelbanen Funicular de Montjüic fragter dig op på Montjüic-højen får du i sandhed en storslået udsigt over hele Barcelona. Vel fremme på det store rekreative område kan du slappe af i de grønne parker eller nærstudere de olympiske anlæg fra legene i 1992. Montjüic er også natklubber og spændende museer som Fundació Joan Miró, der som navnet antyder viser talrige kunstværker af farverige Joan Miró. Montjüic er et spændende besøg på din storbyferie i Barcelona. 

Mesterarkitekten Gaudis Barcelona

Oplev den ene fantastiske bygning efter den anden i organiske former med farvestrålende mosaikker og et fantasifuldt og surrealistisk præg. Antonio Gaudi (1852-1926) er mesterarkitekten, hvis værker du kan glæde dig til at se på din storbyferie i Barcelona. I dag er Gaudi nok mest kendt for kirken La Sagrada Família med vindeltrapperne og de himmelstræbende spir. Et gigantisk bygningsværk, der blev påbegyndt i 1883 og endnu ikke står færdigt! På din storbyferie i Barcelona må du også tage dig tid til andre af Gaudis mesterværker som fx Casa Milá og Casa Vicens.

Til fodbold på Camp NOU - Barcelonas stolthed

Barcelona byder på fodbold i verdensklasse, når F.C. Barcelona fløjter op til kamp på Camp NOU. Mange fodboldfans tager en forlænget weekend i Barcelona for at se de store verdensstjerner live! Uanset om man er til fodbold eller ej, så er det en oplevelse ud over alle grænser at aflægge et besøg her på Camp NOU. At se det berømte Barcelona fodboldhold spille på egen hjemmebane, hvor også mange danske spillere har fejret store triumfer er i den grad værd at se.

Du kan bestille og betale billetter til kampene online og herefter hente dem ude ved stadion på selve kampdagen. Prøv at få plads på La Tribuna – den gamle langside på stadion, hvor de lokale og mest trofaste fans holder til.

I halvlegen syder der af catalansk fodboldstemning, ristede pølser, popcorn og gensynsglæde blandt fansene, der tæller folk i alle aldre fra de yngste børn til gamle pensionister. Klubbens farver rød og blå, kendt under navnet Blaugrana er navnet for disse farver og kendetegnet for F.C.Barcelona fans over hele verden.

4 alternative oplevelser i Barcelona:

  • La Boqueria, Barcelona. Skærp sanserne og sulten på det spændende og imponerende fødevaremarked på Ramblaen.
  • Torre Agbar, Barcelona. Tårnet rejser sig op over Barcelona med en geysers lethed og styrke. Designet af Jean Nouvel. 
  • Sonar festival, Barcelona. Holder du storbyferie i Barcelona i juni, så overvej et besøg på Sonar festivalen, hvor du oplever det nyeste inden for elektronisk musik og multimedia-kunst. 
  • Natklubber og design-barer, Barcelona. Nattelivet i Barcelona er et helt kapitel for sig. Stederne skifter hele tiden, så lav lidt research på egen hånd og opsnus dit eget favorit gå-i-byen-sted på din storbyferie i Barcelona.

Shopping

Shopping på din storbyferie i Barcelona

På din storbyferie i Barcelona kan du boltre dig i byens mange mode- og designforetninger. Brug fx nogle timer i designvarehuset Vicon, hvor du kan købe udsøgte stoffer og møbler. Eller hvad med at handle antikviteter og catalansk og spansk keramik i kvarteret Barri Gótic?

Kontakt