Artipelag kunst- og kulturcenter

Kunstmuseum og aktivitetscenter i Stockholms skærgård

Artipelag er en spændende kombination af kunstmuseum og aktivitetscenter og er smukt beliggende i skærgården øst for Stockholm. Navnet Artipelag er en kombination af Art, Activities og Archipelago og siger lidt om stedets unikke identitet og hvad det tilbyder.

Skulpturer og kunst i skoven

Som besøgende kan I forberede jer på at bevæge jer rundt i det kuperede landskab omkring museet i jagt på store kunst- og naturoplevelser. Den permanente udendørsudstilling består af kunstværker og underfundige skulpturer, der relaterer sig til naturen omkring museet. Af samme grund kan stedet også anbefales til familier med børn, da Artipelag appellerer til nysgerrige sjæle i alle aldre.

Ved ankomst til Artipelag bør du unde dig "den lange vej rundt", som består af en meget overkommelig vandretur langs bredden af den lille halvø, hvor museet ligger - en ganske hyggelig tur, hvor børnene kan løbe op og ned ad skovens skrænter.

Aktiviteter og brunch

Artipelag huser ofte events og aktiviteter, og de mange gæster sætter pris på udvalget af svenske specialiteter i caféen og restauranten - specielt i weekenden er brunchen en populær familieaktivitet.

Fra centrum af Stockholm til Artipelag tager det godt en halv time i bil, men det er også muligt at tage bussen eller endda en båd fra Stockholm (Nybrokajen). Bådturen varer godt 1½ time og er en idéel måde at se skærgården på fra vandsiden.

Kort

Vis på kort