Asa Herrgård

i skovens stille ro

Asa Herrgård, Lammhult

Ved den glitrende Asasjön uden for Lammhult ligger den gamle Asa Herrgård, hvor folk i århundreder har levet af naturen. Asa Herrgård går tilbage til 1500-tallet og er i dag en smuk blanding af klassisk palæ og moderne hotel. Herregården har alle muligheder for en romantisk weekend med masser af aktiviteter, vinkælder, luksuriøst udendørs boblebad og saunaer i et fabelagtigt palæ med sin egen strand.

Baron Gustaf Leijonhufvud opførte i 1793 Asa Herrgård, som den ser ud i dag, med undtagelse af de to sidebygninger, der nu er væk. Herregården var i mange år Stinne-familiens sommerparadis og var indtil 1949 i Claire Stinnes besiddelse. I dag ejes og drives herregården af familien Svensson. En varm velkomst til en Smålandsperle!

Fra 848 kr.
Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Countryside Hotels

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

at leve af naturen

I Asa bliver mødes du af den storslåede natur, der ligger på grænsen til det smålandske højland. Herude kan du faktisk høre stilheden, og Asa er udpeget som en stillezone. Støj fra større veje og lufttrafik er ikke noget, du oplever her. Dog er hotellet ikke ansvarligt for gæs og ænders skræppen i søen eller naturens egne melodier.

Her er I også velkomne i herregårdens restaurant, hvor de fleste råvarer kommer fra lokale gårde, Smålands søer eller skoven omkring herregården. Man brænder for naturen, lokale gårde og råvarer og for at give gæsterne den største smagsoplevelse.

Så vidt muligt arbejder køkkenet med råvarer, der kommer fra områderne og gårdene omkring palæet. Det vilde kød kommer fra deres egne skove eller Ekna gård lige syd for Asa. De er stolte af at være KRAV-mærket og fremhæver sammen med Matkultur Småland vigtigheden af ​​åbne landskaber og at støtte lokale producenter. Restauranten er åben i bestemte weekender.

Galleri

Kort

Vis på kort