Astrid Lindgrens Verden

Når fortællinger bliver til virkelighed

Tag børnene med i Astrid Lindgrens fortryllende verden i Vimmerby, hvor der er rig mulighed for at møde verdens stærkeste pige, Pippi, frække Emil fra Lønneberg, Karlsson på taget og alle de andre. Astrid Lindgrens fortællinger vækkes til live, og mens I går rundt i parken vil I kunne opleve stemningen i Bulderby, se den store Mattisborg eller se Villa Villekulla i virkelig størrelse.

Flere gange om dagen vækkes fortællingerne til live, og I vil opleve Emil hejse Ida op i flagstangen, Ronja Røverdatter og røverne more sig, og Pippi Langstrømpe kæmpe med sørøvere. Når I bliver sultne, slår I jer ned på en café i parken, hvor I fx kan nyde den klassiske, svenske ret: kötbullar med potatismos. Mens I spiser jeres frokost, dukker der blandt de andre gæster i parken pludselig kendte ansigter frem, Og jo: Det ér Ronja Røverdatter! Det blive ikke mere autentisk og velgennemført end i Astrid Lindgrens Verden.

Med sine viser, sange og teaterstykker med episoder fra bøgerne, vil Astrid Lindgrens verden især begejstre familier med yngre børn.

Temaparken kan med sine 130.000 m2 nemt underholde familien hele dagen, så sørg for at sætte god tid af til jeres besøg.

Anbefalet af Christina, Rejsespecialist

Jeg glemmer aldrig mit besøg i Astrid Lindgrens Verden. Man bliver hevet helt tilbage til ens barndom når fortællingerne kommer til live. Kan I ikke få nok af Astid Lindgrens Verden, så fortsætter oplevelserne uden for parken, hvor I blandt andet kan opleve Sevedstorp, som lagde kulisse til Bullerby-filmene.

Kort

Vis på kort